tag:blogger.com,1999:blog-2092613395658526952.post1193393515210541573..comments2024-03-18T14:57:54.536+01:00Comments on Uit Mijn Keukentje: Gerechten China BuffetIlse http://www.blogger.com/profile/06624382669914964205noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2092613395658526952.post-23629235025820538032016-11-09T11:17:17.668+01:002016-11-09T11:17:17.668+01:00Hahaha, je rijstverhaal. Kan gebeuren. Ik vind rij...Hahaha, je rijstverhaal. Kan gebeuren. Ik vind rijst ook altijd zo moeilijk in te schatten. Heb het ook eens voor school gemaakt, een doosje van 700 gram, en toen bleef er ook nog heel veel van over terwijl de kipkerrie op was. <br />Thuis maak ik ook wel eens extra rijst klaar om het in te vriezen voor de nasi, dat vind ik lekkerder dan rijst klaar temaken op de dag zelf dat je nasi eet.<br />groetjes<br />JannekeAnonymousnoreply@blogger.com