19 september 2014

Tosti's met appel, appelstroop en belegen kaas

Tosti's de jongens zijn er dol op.
Het liefst van witte boterhammen.
Dat mag eigenlijk nooit van mij, maar vooruit in de vakantie deden we het toch een keer. 

Ik maakte ook een variant die in goede aarde viel...

Ik besmeerde de boterham met appelstroop (ik heb suikervrije)
daarop verdeelde ik wat appelschijfjes
daarover ging een lekkere plak belegen kaas.
De buitenkant van de boterhammen besmeer ik met boter 
en ik een hete koekenpan bakte ik ze goudbruin...

....en foto maken ging niet meer lukken, want hij werd opgegeten voor ik er erg in had...

De volgende keer maak ik deze appel-tosti's op mijn eigen gebakken volkoren boterhammen :)
Dan zijn ze echt gezond en een heerlijke traktatie op de woensdagmiddag!


6 opmerkingen:

  1. Klinkt erg lekker, dat gaan wij eens uitproberen op 'n zaterdagmiddag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit lijkt me verrukkelijk....
    Ik wens je alvast een heerlijk weekend,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hmmm...is waarschijnlijk lekker!zal ik in mn receptenboek schrijven!!!
    fijn weekend!debora

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow, dit is lekker! Gisteravond uit de kerk gemaakt, mjammie! En gelijk wat extra fruit naar binnen, want ik had teveel appel geschild ;-) We maken het wel vaak met banaan en rozijn en belegen kaas. Misschien ook een tip voor jou?
    Groetjes Petra C

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Petra!
      Wat leuk om te horen :)
      Banaan en rozijn zal ik ook eens gaan proberen hier ;)
      Bedankt
      Geoetjes Ilse

      Verwijderen