21 april 2015

Onze eerste eigen...

Wat waren we trots...
vorig jaar..
onze eigen gekweekte snijbonen gingen goed...
we aten er wat van, 
maar toen gingen we op vakantie....

En die boontjes groeide gewoon door...
op vakantie dacht ik vaak aan ze..
Helaas als we thuis zouden komen zouden ze te dik zijn.

Niet getreurd dan maar laten door groeien, zodat we ze zouden kunnen drogen 
en zouden kunnen eten als witte bonen.
Zo bedacht, zo gedaan,...
Alleen bleven ze lang in de schuur hangen...
Een paar weken geleden hebben we ze pas gedopt, maar nu belandde ze in de pan...

Eerst een nachtje weken, 


half uurtje koken met wat zout en daarna konden ze zo deze 



overheerlijke ovenschotel verwerkt worden!

3 opmerkingen:

  1. Dat zal lekker smaken uit eigen tuin.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi,
    Zou je aub nog willen antwoorden op mijn vraag onder je stukje over de basis keek. Ik heb een vraag gesteld over de hoeveelheid melk die erin moet.
    Alvast bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen