2 september 2015

Terugblik op de zomer 2015: Rust op de achterbank in de praktijk

Tja ik had natuurlijk een berg leuke links gedeeld via de serie over de vakantie voorbereidingen....
maar daar moest ik natuurlijk zelf ook nog mee aan de slag ;).
Dus alles printen, keer 2 uiteraard. Maar help wat moest ik nou met die stapel A4tjes...
Gelukkig hadden we nog snelhechters liggen. Overal gaatjes in en voor beide jongens een eigen pakketje gemaakt. Ook deed ik er nog lege vellen papier erbij, voor hun eigen creatieve gedachten en uitwerkingen daarvan ;)


De dagboekpagina's werden ook uitgeprint en gingen mee in een hardcover map, zodat ze niet zouden kreuken en thuis in een andere map bewaard kunnen worden.


Matthijs heeft aardig wat geslapen, heerlijk rustig :P


Een klein kadootje gaf ze een hele tijd plezier!
Ook het kwartet wat ik geruild had voor we weg gingen via de ruilsite, was een succes... Heb jij voor mij.....????


Het bakje met lego blokjes was een grote hit en gaat zeker volgend jaar weer mee :)Genoeg duckies is zeker een aanrader, tenminste voor mijn jongens :)


De jongens keken een filmpje, met koptelefoon, superleuk om ineens gegiechel achter je te horen... voor ons gevoel zomaar uit het niks ;)


Hoe ging het bij jullie op de achterbank?

Hier nog een linkje naar het originele bericht met allerlei tips en printables voor onderweg....

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk om jullie reisfoto's te zien.Het bakblik was dus een succes bij ons.Ik had extra printvellen meegenomen voor de terugreis (merk dat ik de terugreis altijd een beetje verwaarloos wat leuke dingen betreft ).Het legodoosje was ook erg leuk! Ik had ook heel veel printvellen (bingo etc) maar ze waren te druk met het bakblik hihi. Ik had ook kleine cadeautjes ingepakt en die kregen ze bijvoorbeeld bij een belangrijke plaats.Heb heel veel aan je tips gehad.O,ja de kaart! Was voor onze middelste heel fijn, die vond het allemaal best wel spannend.We gingen voor het eerst overnachten. Kaart was heerlijk duidelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kaart is hier ook altijd een succes!
   De terugreis is bij ons nooit zo'n dingetje.
   Wij vertrokken s avonds om 7 uur, dan kijken ze een filmpje en dan is t slaaplied. We waren uiteindelijk om half 3 thuis. Dan even plassen en verder slapen ze in hun bedje. Wij slapen voor en kunnen harder doorrijden met minder stops en slapen de volgende dag wat langer. Bevalt ons prima zo. Ooit eens dubbel zo lang over de reis toen we overdag terugreden in een hittegolf en wilde dat dus nooit meer ;)
   Blij dat je wat met m'n tips kon!
   Liefs Ilse

   Verwijderen
  2. O, dat is een heerlijke terugreis als het zo gaat!Super zeg!
   Wij hebben dit een paar jaar geleden ook zo gedaan maar dan bleven de meiden maar wakker. Sliepen vaak pas rond 3.00 en werd het na een paar uur al weer licht.
   Dit jaar voor het eerst de 14 uur reistijd in twee dagen gesplitst met overnachting. Beviel erg goed!
   Liefs, Linda

   Verwijderen
 2. Hier geen achterbankverhalen. Nou een beetje dan! het ging gewoon goed met Duckies ( naar de zee) en met spelletjes op hun mobiel ( de groteren).

  http://dagtotdagonzewereld.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen