7 december 2015

Serie #kerst15

Make it a december to remember! Zwart witte Kerstkaart met mooie boodschap.:

Afgelopen weekend hebben we sinterklaas gevierd en wat was dat gezellig. Traditie getrouw komt vlak daarna de kerstboom binnen en is het tijd om ons op kerst te gaan richten. Door mijn werk op een bloemenafdeling ben ik daar al veel langer naar toe aan het werken.


Hvit Romantikk I just picked up a little vintage sled...have been thinking of how to decorate with it!:
bron van foto
Maar ook voor mijn beide blogs ben ik al een tijd bezig om naar kerst toe te werken. Dat betekend lekkere gerechten koken en testen, veeeel foto's maken, leuke DIY's maken en uitwerken. Heel erg leuk om te doen, maar het voelt wel als dubbel werk omdat je ver vooruit moet werken. Maar dat is helemaal niet erg. De eerste voorbereidingen bestonden dit jaar uit het maken van de adventsserie die jullie de afgelopen 2 zondagen al voorbij hebben zien komen. 



Vanaf vandaag kunnen jullie mee lezen in een kerst serie... Die ik #kerst15 heb genoemd... Deze hastag gebruik ik ook op instagram en facebook en het leek me wel leuk om mijn serie zo te noemen :). Wat kunnen jullie deze serie verwachten? Gave DIY's voor kerstversieringen in huis en rondom de feesttafel. Een compleet diner voor met kerst (of een andere keer :)...). Maar ook mooie platen en terugblikken naar de kerstserie's van andere jaren... 




Lezen jullie de komende weken mee?

11 opmerkingen:

  1. Lieve Ilse, eerst van harte met je 1000ste blog! Op naar de 1500. Ik kijk nu al uit naar je kerstblog. Auto met kerstboom ligt al op de tafel. Mocht ook een autootje lenen van mijn zoon. Heel veel plezier met het maken van je kerstblog. Groetjes Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Ineke! Fijn dat je ook een autootje mocht lenen ;) en als het aan mij ligt komen dir 1500 er wel :)

      Verwijderen
  2. De foto's zien er in elk geval al prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik blijf weer lekker meelezen, ik ben benieuwd!
    Ik ben zelf ook weer begonnen met bloggen.
    Komt je een keertje om het 'hoekje'kijken?

    Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. de vorige blog was de 1000e... dit is 1001 :).... ik kom graag om het hoekje kijken :)
      Liefs Ilse

      Verwijderen
  5. Hoi, ik ben zeer benieuwd naar je blogs in deze kerstserie. Ik zie al wat lekker gerechten staan op de foto's. Erg leuk, maar wel een hoop werk voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt dat is zeker veel werk, maar tegelijk ook heel erg leuk om te doen :)

      Verwijderen