8 januari 2016

Pindarotsjes


Pindarotsjes...
verslavend lekker. Maar de melkvariant die je kan kopen in de winkels vinden we niet lekker...de pure variant is het lekkerst, maar die zijn niet overal te koop en best prijzig. Zelf maken is ook een fluitje van een cent en dat deden we dus maar weer eens.

Recept Pindarotsjes
bakje vol

120 gram chocolade
250 gram ongezouten pinda's

Hak de chocolade en smelt dit zachtjes op laag vuur.
Roer de pinda's door de chocolade.



Verdeel met een lepel hoopjes van het pinda en chocolade mengsel op een bakplaat met bakpapier.


Laat ze uitharden, het liefst buiten de koelkast, in de koelkast kan ook, maar dan slaan ze wat wit uit.



Hebben jullie wel eens zelf pindarotjes gemaakt?


1 opmerking:

  1. Wat een supergoed idee, ik ben hier zooo gek op en ga het vast een keer uitproberen!!

    Fijn weekend!
    lieve groetjes, Tjits

    BeantwoordenVerwijderen