15 januari 2016

Review: Brooddoos Simply Colors en winactie

Of ik een brooddoos wilde reviewen en er eentje weg wilde geven? Natuurlijk! Zeker omdat zo aan het begin van het jaar ineens allerlei brooddozen gesneuveld bleken... Eentje sloot niet meer goed en de andere zat een gat in. Herkenbaar soms?

De brooddozen van Simply Colors zijn van Rosti Mepal en dat vinden wij hier thuis altijd de prettigste brooddozen. Sluit goed af, maar ook makkelijk open te krijgen voor kinderhandjes. Wat is er dan zo bijzonder aan de dozen van Simply Colors? Nou je kan ze persoonlijk maken. Dus een eigen naam en plaatje erop. Ideaal... zo krijgen ze in ieder geval geen ruzie met het buurjongetje in de klas omdat hij nou toevallig dezelfde brooddoos van Cars heeft. En na beter kijken blijkt de helft van de klas of een Cars brooddoos of een Plains brooddoos te hebben. Best lastig, want welke was nou precies van jou?


Dat probleem hebben we nu dus niet meer... Want kijk eens.. 


Matthijs heeft nu zijn eigen persoonlijke brooddoos, die lekker niemand anders heeft. :). In deze medium variant passen max 4 boterhammen. Hier gaan er altijd 2 boterhammen en nog wat lekkers in.

Omdat meer mensen blijkbaar "dit probleem" hebben, zijn ze nu bij Simply Colors in de aanbieding van 12,95 voor 9,71. Oke wat duurder dan een "normale" brooddoos van hetzelfde merk, maar dan heb je natuurlijk niet zo'n hele leuke met eigen naam! Deze actie loopt t/m de 17e, dus wacht niet te lang als je er nog eentje wilt!


Ik ga er in ieder geval nog snel eentje bestellen, want jullie snappen vast wel dat Thomas nu ook zijn eigen naam op zijn brooddoos wil :).

Wat ook erg leuk is is, zoals ik al schreef ik mag er eentje weggeven!!! Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel eigenlijk... je op 2 manieren meedoen, laat je reactie hieronder deze blog achter (met je naam er duidelijk bij) of reageer op facebook op de post met deze actie!... Als je toch op facebook bent, kan misschien wel gelijk even mijn pagina en die van Simply Colors liken :)... (niet verplicht maar vinden we wel leuk...). Je kan met deze winactie meedoen tm 20 januari. 21 Januari maak ik de winnaar bekend!


Kan je nou niet wachten en wil je graag een brooddoos met korting bestellen? Ga dan maar snel naar de site van Simply Colors! 











28 opmerkingen:

  1. Ik doe heel graag mee! Sanne heeft nog een hello kitty doos maar die zal binnenkort wel te kinderachtig worden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke broodtrommel en superhandig met een naam erop! Onze Floris wordt bijna 4 jaar, dus zou handig zijn straks voor hem op school met zijn boterhammen en tussendoortjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze blijven zo leuk! Hier na jaren intensief gebruik aan vervanging toe. Ik doe dus graag mee.
    Gera (ook van family nights op Facebook)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me erg leuk voor onze kleinzoon die binnenkort 4 jaar wordt en dan naar school mag een brooddoos met zijn eigen naam!
    Ik doe heel graag mee met deze verloting,

    jorda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat zou een mooie broodtrommel voor Ruben zijn! Die wordt in april 4 en dan mag ie eindelijk naar school! Handig voor z'n tussendoortje of een keer overblijven!

    Helma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik doe ook graag mee voor onze dochter Jessica die bijna 4 jaar wordt en dus ook naar school mag, een brooddoos met eigen naam is wel heel erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mijn zoon Thian zal het helemaal geweldig vinden als hij een hele "eigen" broodtrommel zal hebben.. Ik doe graag mee met deze verloting, want kopen zit er financieel niet in.

    Je zou ons er een groot plezier mee doen.
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk voor onze dochter Sarah! Kan ze lekker fruit in meenemen naar de peuterspeelzaal! Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke actie!
    Ik doe ook graag mee. Mijn zoontje is nu nog jong, maar vindt een persoonlijke broodtrommel over een paar jaartjes vast heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk heel graag! Mijn dochter wordt binnenkort 7 en haar " Dora " trommel wordt nu echt te kinderachtig. ( zooooo 2015 ! )

    Groetjes Laura ten Hag

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk voor mijn kleinzoon Daan Nu nog gaat hij naar de opvang Maar over een paar jaartjes naar school

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Eva wordt bijna 4 en ik heb al heel erg staan twijfelen welke broodtrommel ik zal gaan kiezen voor school. Dit zou echt perfect zijn! Ze is helemaal gek op Sprookjesboom en zag dat dit ook bij Simply Colors te bestellen is. Helemaal een top combinatie!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ja graag! Laat ik mooi de achternaam erop zetten. Weet ik zeker dat ik hem voor alle 4 mijn jongens kan gebruiken.

    MFG
    Femke Steensma

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heel leuk voor mijn dochter, smaken de broodjes op school vast nog lekkerder!
    Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Kaiden wordt 13 februari 4 jaar en kan dus wel zo'n mooie brood doos gebruiken op school.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. ook ik zou er graag mn kleinkind AAGJE mee verrassen,die eind deze maand 3jaar wordt en sedert september naar het peuterklasje gaat,dus wil ik ook wel een kansje wagen.hou jullie warm dik weekend,ook hier in belgie wordt dit weekend sneeuw verwacht!gezellig onder het fleecke,potje warme koffie,stukje gebak en naar buiten kijken zal het worden,nog vlug even een lekker receptje van jou opzoeken voor bij de koffie!!groetjes debora

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo Ilse, leuke actie! En ik waag graag een kansje, het zou leuk zijn voor één van de kinderen (of voor mezelf, haha).

    BeantwoordenVerwijderen
  18. O ja! Ik doe graag mee voor onze jongste die in mei naar school mag!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heel gaaf die brooddozen. Maar wat heb je trouwens ontzettend leuke foto's van jezelf en van je mannen in de sidebar staan.
    Fijne avond,
    liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Mirjam! De foto van mezelf heeft thomas gemaakt en de andere is met een fotoshoot gemaakt
      Liefs Ilse

      Verwijderen
  20. Leuk! Ik doe graag mee voor Jasmijn. Ze heeft nu een klein trommeltje voor het kdv. Als ze in augustus naar school gaat is een grotere handig!

    Groetjes Anita Dokter

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuk! Ik doe graag mee voor Jasmijn. Ze heeft nu een klein trommeltje voor het kdv. Als ze in augustus naar school gaat is een grotere handig!

    Groetjes Anita Dokter

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik doe graag mee, voor onze zoon Thijs, die van hem is kwijt geraakt...hoe doen die kids dat toch? hij is over 3 weken jarig..dus dat zou leuk zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een leuke actie! Hier kan ik één van mijn kinderen erg blij mee maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat leuk!!!!
    Mijn zoontje wordt straks 4 (ik moet er nor even niet aan denken) maar dan is zo'n gave broodtrommel wel leuk!!!!
    groetjes Mereike

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ook ik doe heel graag mee. Mijn dochters hebben er al jaren een en nu wil mijn zoontje ook. Ze zijn echt super goed! Groeten Milaine

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wauw wat gaaf!
    Mijn broertje is de 30e jarig zou een leuk cadeau voor hem zijn :)
    Leuk met je naam er op en handig hebben ze nooit de verkeerde..

    Fijne dag

    liefs carola

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Leuke actie! En ik doe op de valreep mee. Mijn jongste wordt volgende maand vier. òf ik naai een 'placemat-broodtrommel' voor haar, òf ik neem er eentje met haar naam, bedacht ik me deze week. Ik hoop dat ik win. Leuke aanmoediging voor mijn nieuwe blog zal dat zijn.... Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen