6 december 2016

Aftellen naar kerst@2016

Na Sinterklaas is het dan zo ver... tenminste zo voelt het altijd bij...
Christmas is coming...


Oh en wat hou ik van deze periode!
Het rood en wit, 
de kou, 
het groen en de geur van het groen, 
zo'n gezellige boom, 
kerstliedjes, 
gezelligheid van kaarsjes
kerstkransjes,

Maar bovenal hou ik van het kerstevangelie... Ieder jaar ben ik weer verbaasd over het enorme offer van onze Vader om Zijn Zoon gaf. In de vorm van een baby... Niet als een machtige vorst, maar klein en nederig. Van de kribbe ging Hij naar het kruis... Waar hij stierf voor onze zonden... Daardoor is er voor ons een relatie met God mogelijk! Mooi... zo'n diepe betekenis. Dat vier ik graag.
Al die dingen die ik hierboven opsomde hebben ten diepste niks met het kerstevangelie te maken en toch maken die dingen dat ik het kerstgevoel krijg. Dus voor mij sluit het een het ander niet uit. 

Vanaf vandaag staat mijn blog in het teken van kerst.... Je kan veel dingen verwachten. Recepten, tips, DIY's, foto's en dagje uit tips...Lees je deze december mee?

2 opmerkingen:

  1. Bedankt om dit met ons te delen en inderdaad het geschenk van onze Vader daar gaat het over. Een vreugdevolle advent voor jou en je gezin .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kreeg kippenvel toen ik je blog las. Het is zeker een heel mooi geschenk van onze Vader. Ik denk altijd aan dit liedje: Opwekking 430 Heer ik prijs Uw grote naam.
    Ik lees zeker deze maand mee. Heb jij misschien tips om te koken tijdens het kerstdiner voor een bijna 2 jarig meisje?

    BeantwoordenVerwijderen