15 februari 2017

Hier waren wij #10

Het werd wel weer eens tijd voor een blogje met sporen van de jongens.... 
De eerst is geen spoor, maar wel super schattig, dus hij mocht erbij... Een grote jongen die graag wil helpen en aan het stofzuigen ging met een verdwaalde pietenmuts op zijn hoofd...


Huiswerk slingert altijd wel ergens rond en toch krijgt onze oudste zoon het voor elkaar het altijd af te hebben, er plezier in te hebben en goede cijfers te halen. Dus ik maak me er maar niet te druk om ;)... Hij is zelfs zo dol op huiswerk... Bij deze opdracht moet hij 5-7 woorden opzoeken en de betekenis opschrijven.. Als ik dan zijn blad tegenkom, met alle woorden opgezocht en uitgeplozen... Moet ik glimlachen om zijn serieusheid en leergierigheid.. en zie gelijk dat hij zijn fijne motoriek van mijn lief geerfd heeft... :)



Zo'n moment dat ik in bad wil stappen en ineens zie dat dat niet gaat en het halve bad nog kan ontruimen... Dan ineens snap ik de vreugdekreten die ik eerder die dag hoorde toen de mannen gezellig samen in bad aan het spelen waren ... Complete scenario's worden uitgewerkt... Heerlijk... en is het dan echt jammer dat ik het moet opruimen... Weet jij het het antwoord ;)


"Maaaahhhhmmmm de telefoon zit onder de tandpasta"
Wat? Hoe krijg je dat nou weer voor elkaar... Daar volgde voor een kind vast een hele logische verklaring op... Hahaha...maar hoe hij dit nou voor elkaar kreeg blijft toch nog een beetje vaag... Lang leve de schoonmaakdoeken :)



Laten we het erop houden dat onze jongens ook wel van structuur houden... vooral als het op auto's aankomt... Die sokken die naast de wasmand liggen zijn niet belangrijk, maar dat al je tanks en legervoertuigen goed opgesteld zijn is van groot belang ;)...


Matthijs onze jongste is dol op zijn knuffels en er heilig van overtuigd dat zij ook dol zijn op hem ;)... Geregeld kom ik beneden en vind zo'n plaatje... Knuffels die in het raam uitkijken naar zijn terugkomst... Heerlijk toch... Zo groot en stoer... en nog zo heerlijk kind!



Vinden jullie ook wel eens van die stillevens, waarbij je kan kiezen om te lachen of om geïrriteerd te worden... Kies eens voor glimlachen en maak er foto's van... Want eigenlijk is het zo leuk :)

2 opmerkingen: