tag:blogger.com,1999:blog-2092613395658526952.post8634603150635190352..comments2024-03-18T14:57:54.536+01:00Comments on Uit Mijn Keukentje: Schurffie of hutseflutsie....Ilse http://www.blogger.com/profile/06624382669914964205noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2092613395658526952.post-44357977063462030522015-04-22T21:09:14.237+02:002015-04-22T21:09:14.237+02:00Hallo,
wij eten zo nu en dan broodje Enter.
wij gi...Hallo,<br />wij eten zo nu en dan broodje Enter.<br />wij gingen jaren naar Enter op vakantie en dan tussen de middag prutje van champignons,tomaat,ui en gehakt rullen en dan op brood / broodjes.<br />heerlijk een lekkere herinnering.<br />pas vroegen onze dochters wat wij ten en ik zei , oh boodje Enter en jawel de reacties zijn dan zo leuk.<br /><br />groet van HildaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2092613395658526952.post-73121732873533608952015-04-22T18:52:44.438+02:002015-04-22T18:52:44.438+02:00Wij maken dit ook, we noemen het heksenbrij!Wij maken dit ook, we noemen het heksenbrij!manonnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2092613395658526952.post-75573550170978345532015-04-22T08:07:21.933+02:002015-04-22T08:07:21.933+02:00Ik heb geen idee waar "hassiebassie" van...Ik heb geen idee waar "hassiebassie" vandaan komt Ilse. Helaas is mijn vader al 14 jaar geleden overleden en ook mijn moeder is er niet meer dus ik kan het ze niet vragen. Grappig dat het oorspronkelijke recept van "schurffie" ook met het ei erdoor is. "Hutsefluts" is bij ons trouwens iets heel anders, heeft niets met eten te maken ;-)<br />Desireenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2092613395658526952.post-81415280423667236242015-04-21T09:33:55.864+02:002015-04-21T09:33:55.864+02:00Zonder champignons kan natuurlijk ook goed... Heee...Zonder champignons kan natuurlijk ook goed... Heeeerlijk... grappig dat jij dus ook dat jeugdsentiment hebt :)Ilse https://www.blogger.com/profile/06624382669914964205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2092613395658526952.post-69319276656293455562015-04-21T09:33:05.666+02:002015-04-21T09:33:05.666+02:00Zo deed mijn oma het vroeger idd ook, vond mijn mo...Zo deed mijn oma het vroeger idd ook, vond mijn moeder minder lekker en is het ei los gaan klaarmaken... Hassiebassie... waar komt dat dan vandaan :)Ilse https://www.blogger.com/profile/06624382669914964205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2092613395658526952.post-1259351066608369162015-04-20T19:27:46.837+02:002015-04-20T19:27:46.837+02:00Ja ik ken dit gerecht ook SUPER LEKKER en wij maak...Ja ik ken dit gerecht ook SUPER LEKKER en wij maakte het ook zoals hier boven zonder de campies. Maar ook wel alleen tomaten en uien gebakken lekker in een beetje roomboter en dan peper en zout erover op een broodje oohhh jammie. Heelijk voor op de camping tussen de middag jeugdsentiment, maar maak het nu ook wel eens gewoon thuis hoor in de keuken zo lekker. Fijne avond, groetjes Petra.Petrahttps://www.blogger.com/profile/11026940904078699711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2092613395658526952.post-45443403151735304452015-04-20T10:19:12.989+02:002015-04-20T10:19:12.989+02:00He wat leuk! Mijn moeder maakte vroeger iets wat h...He wat leuk! Mijn moeder maakte vroeger iets wat hier heel veel op lijkt. Tomaten en uien bakken en dan eieren erdoor bakken. Dus afgezien van de champignons dezelfde ingrediƫnten maar iets anders klaargemaakt. De naam die mijn vader eraan gaf: hassiebassie :-)Desireenoreply@blogger.com