31 mei 2016

Goodbye... Mei


Op Texel bloeide alle tulpenvelden uitgebreid.. Geweldig om tussen die gekleurde velden te rijden. Voor we naar huis gingen kochten we langs de weg, deze prachtige rode tulpen. Ik koop eigenlijk alleen tulpen als het buiten-tulpen zijn. Deze vind ik altijd mooier en sterker. 


Kort na onze vakantie had onze jongste kanjer een ongelukje en klapte met zijn neusbrug op een stenen vensterbank. Het resultaat een gillend kind, overal bloed, een spoedbezoekje aan de dokterspost en een hechting rijker weer thuis. Ondertussen zijn de hechtingen eruit en moet het verder genezen. 


Mei begon heerlijk warm en daar genoten we volop van... Zelfs de katten die normaal lui zijn, waren nu actief en wilde wel wat spelen :).


Mooi weer betekend ook weer tijd voor jurkjes... nog wel even met legging, maar later kon die ook uit! Heerlijk...wat hou ik toch van dit weer :).We besloten van iedere zonnige dag te genieten die er zou komen... want de laatste tijd lijkt het weer steeds grilliger en voor je het weet regent het weer een week en is het koud... Dus we hebben genoten van elke dag en het mooie weer gevierd! En dat vieren deden we met spontane ijsjes...


Luieren op een bankje terwijl de kinderen zich goed vermaken in een waterspeeltuintje in het dorp... 


Met Hemelvaartsdag waren we heerlijk de hele dag buiten, werken in de tuin, lunchen met pizza, uurtje wandelen in het mooie park en daarna op een kleedje een stapel ducks, een bal en een bak aardbeien... 


Picknicken deden we ook in onze eigen tuin met poffertjes en aardbeien... En voor mezelf Griekse yoghurt met aardbeitjes... 


Ondertussen zijn we ook al wat voorbereidingen voor onze zomervakantie aan het doen... komende maand komt er een serie voorbij over hoe wij dat doen!


Spelletjes spelen deden we uiteraard ook veel... zie hier ons kleine geldwolfje ;)


We gingen een dag richting Gouda, naar een kampeer/outdoor winkel en daarna de stad in... En dan kan je de lego winkel niet overslaan ;)Wandelen ging weer een stuk beter... De klachten in mijn heup/bil/rug lijken vooruit te gaan... Zou er dan toch nog hoop zijn?Ik ben dan wel bloemist, maar ik koop zelden bloemen. Eigenlijk heb ik ook geen planten in huis... dit jaar hebben we voor het eerst een hele grote plant. Toch is ons huis erg gezellig hoor ;).... Soms heb ik wel eens zin in bloemen en koop ik wat. Dit keer wat losse bloemen in losse flessen!


Deze geweldige bink haalde zijn A diploma


Al onze wandelschoenen werden schoongemaakt en ingespoten voor de regen. 
schattig hé die kleine bergschoentjes...Er gingen deze veel verwenlunches mee in de broodtrommels van de mannen. Ze zijn dol op yoghurt en vinden het heerlijk om 1 boterham en een bakje yoghurt mee te krijgen. Als daar dan nog aardbeien in zitten is het feest compleet... 


Thomas is dol op fotograferen... Toen Matthijs een middagje bij een vriendje was gingen we eerst ergens samen lunchen en gingen daarna wandelend het park door gewapend met onze camara's... Ja je leest het goed....meervoud... Hij kreeg een oud fototoestel van ons en wat is hij er zuinig op en blij mee... 

oefenen in de macrostand

Mama moest ook poseren.... zelf maakte ik ook nog veel foto's die zien jullie vast nog wel eens voorbij komen in een van die serietjes #Godsart..


Met mijn moeder ging ik maandboodschappen doen en daarna gingen we lunchen. Ik bestelde thee... En ik kreeg me toch een geweldig bord vol zeg... Alleen de thee was al een verwennerij... 


Veel etensfoto's deze keer, maar ze zijn te leuk om niet te delen ;)... Zo ontbeten we afgelopen zaterdag met een dienblad vol met lekkers in bed... Wat een gezelligheid... wat je soms gewoon eens moet doen! 


Hoe is jullie maand geweest? 

2 opmerkingen:

  1. Elke maand weer leuk om zo nog eens terug te kijken! En wat een leuke momenten zitten er tussen, echt momenten om te koesteren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er gezellig uit, mooie foto's. Wij mogen ook dankbaar zijn voor een maand met veel gezelligheid en gelukkig ook mooi weer.

    BeantwoordenVerwijderen