26 augustus 2016

Winactie: voordeel XL pakket van Goedgemerkt


De scholen zijn hier weer begonnen. Tijd om alle schoolbekers, lunchtrommeltjes en fruitbakjes onderuit de la te halen en te checken of ze nog een jaar mee kunnen. Dit jaar hoop ik geen bekers kwijt te raken of fruitbakjes extra mee te krijgen van school... want ik heb geweldige stickers gekregen om te testen. Ik mocht een voordeelpakket xl testen van Goedgemerkt. Deze set bestaat uit 30 kleine plaklabels voor op flesjes, beker, trommels en speelgoed. 30 instrijklabels voor in kleding. 18 kledingstickers die je op een label kan plakken als je geen tijd of zin hebt om te strijken. 20 schoenenlabels. 1 tassenhanger. 


Alles zit een soort envelopje, waardoor je alles makkelijk bij elkaar kan bewaren. 


Het leuke is, dat ik een persoonlijke set mag weggeven aan een van jullie... En wie kan dat nou niet gebruiken zo aan het begin van het nieuwe schooljaar... 


Stickers voor op trommeltjes, bekers en bakjes... Plak ze op een schone en gladde ondergrond en ze blijven heel goed plakken. Zelfs in de vaatwasser blijven ze op de ondergrond zitten. Perfect dus!Bij ieder label kan je een kleur en tekst kiezen, maar ook optioneel een plaatje, zo is het voor de kinderen makkelijker te herkennen welke van hun is (zeker als ze nog niet kunnen lezen). Ik koos ervoor op onze achternaam op de stickers te drukken, want ze hebben beide geen eigen bekers of brooddozen, maar gebruiken ze door elkaar... 


Maar ook kleding schuift vaak door van Thomas naar Matthijs... Dan is het niet leuk als er in je jas nog de naam van je broer staat. Dus bij ons dit keer de achternamen in jassen en op trommels. Voor schoenen zitten er trouwens ook handige stickers bij, eerst plak je een normale kleding sticker in de schoenen, met daaroverheen een soort plastic sticker waardoor hij goed op zijn plek blijft. Wil je meedoen met deze winactie? 

- Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet met je naam erbij
- Like de pagina van Goedgemerkt op Facebook

Heb je geen facebook, geen probeem... ik ben niet streng je mag gewoon meedoen :). 

Vrijdag 2 september maak ik de winnaar bekend.

~deze actie werd mogelijk gemaakt door Goedgemerkt.nl~

18 opmerkingen:

 1. Dat kan ik nu net supergoed gebruiken, nu alle kinderen van school een drinkbeker krijgen. Straks hebben alle kids dezelfde beker 🙈🙊! Helaas geen FB-account, maar wel Blogger en Insta.. Succes weer met het schoolritme!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goede Actie! Ik doe graag mee! Slim om de achternaam in kleding te zetten! Hier schuift ook nog wel eens wat door. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke winactie, super! Deze zou ik heel graag willen hebben voor onze zoon als hij straks naar school gaat. Lijkt mij erg makkelijk! P.S. Wat heb je toch een fantastisch blog, ik lees het dagelijks met heel veel plezier! Ga zo door zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk ik doe mee!! WAT EEN LEUKE WINACTIE!! Groetjes danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ilse, Ik doe graag mee met deze actie!
  Hartelijke groet Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ilse,

  Ik doe ook graag mee :) wat een toffe winactie!

  Groetjes,

  Nayomi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe ook graag mee! Wat een slim idee om de achternaam te gebruiken!
  Kan ik wel gebruiken met een kleuter en straks een peuter die naar de peuterspeelzaal gaat. (dat laatste duurt gelukkig nog even, maar aangezien afgelopen jaar ook zo snel is gegaan :) )

  Groetjes Kirsten K

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat lijkt me echt super handig zo'n set! Met vijf kinderen heb ik zoveel bakjes, bekers, trommels, schoenen, jassen, tassen dat er vaak wat kwijt raakt... Daarom wil ik graag meedoen met de actie! Alies

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat n goed idee van de achternaam. Dacht zelf ook al, hoe doen we dat. En dan gebruik je nog maar geen sticker. En kan je uiteindelijk fluiten naar je spullen. Dus ik zeg: dat pakket is hier van harte welkom!
  Groet, Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superspul is dat hè! Ik gebruik het al voor mijn dochters vanaf dat ze baby zijn. Op de melkflessen en poederpotjes voor opa en oma en het KDV. Nu ze naar school gaan plak ik het op bekers, broodtrommels, zonnebrandfles, jassen. Ik gebruik tegenwoordig het liefst de kleine plakbare. Die kun je op een label plakken en er ook makkelijk weer aftrekken. De strijklabels gebruik ik niet meer. Leuke actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee! Petra C.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel goede actie...ik doe graag mee. Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oeh wat leuk! mijn oudste gaat naar groep 2 en mijn jongste naar groep 1, hier worden alles bekers en lunchboxen op 1 tafel gezet, en ja je raad het al, iedereen heeft cars of frozen!
  Stickers zou zoo handig zijn :) Gr daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja, ook in doe graag mee! Fijne actie, zo aan het begin van het schooljaar..! ;-)
  Groet, AnneR

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuke actie. Ik had dergelijke stickers toen mijn oudste 2 kids naar de kinderopvang gingen en daar had ik geen schik mee. Daarom heb ik bij onze jongste deze stickers niet meer aangeschaft. Maar ik ben heel benieuwd of deze stickers wel zouden bevallen ;-)
  Groetjes,
  Rianne Boon

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke actie, hoop dat ik win! Groetjes TeunEttE

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik doe heel graag mee :):) Groetjes, Lisa H

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat lijkt me handig, had ik vier jaar geleden moeten weten. Voor de truien, trommels, bekers, boeken, schoenen, sokken, vesten, jassen, mutsen, sjaals, tassen, gymshirtjes, rekenmachines, passers, mobiel, ........
  De jongste gaat vanaf dit jaar naar de Havo, misschien dat hij met deze mooie etiketjes helemaal niks kwijtraakt ;)

  BeantwoordenVerwijderen