1 gezin met 2 kinderen
60 gram suiker
65 gram roomboter
65 gram zelfrijzend bakmeel
1 ei
1 groot blik perziken
1 zakje vanillesuiker
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Vet een ovenschaal in met boter.
Vang het vocht van de perziken op in een pannetje, voeg het zakje vanillesuiker toen en laat het 5 minuten inkoken.
Leg ondertussen de perziken met de gesneden ("pit") kant naar boven in de schaal.
Giet het gekookte perzikenvocht erover heen.
Mix van de boter, suiker, eieren en het zelfrijzend bakmeel een dik beslag.
Verdeel dit over de perziken. Het hoeft niet dicht te zitten en daar heb je ook niet genoeg beslag voor.
Bak hem in het midden van de oven in 45 minuten gaar en bruin.
Heerlijk met ijs en slagroom, maar zonder kan het ook zeker.
Eet smakelijk!
60 gram suiker
65 gram roomboter
65 gram zelfrijzend bakmeel
1 ei
1 groot blik perziken
1 zakje vanillesuiker
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Vet een ovenschaal in met boter.
Vang het vocht van de perziken op in een pannetje, voeg het zakje vanillesuiker toen en laat het 5 minuten inkoken.
Leg ondertussen de perziken met de gesneden ("pit") kant naar boven in de schaal.
Giet het gekookte perzikenvocht erover heen.
Mix van de boter, suiker, eieren en het zelfrijzend bakmeel een dik beslag.
Verdeel dit over de perziken. Het hoeft niet dicht te zitten en daar heb je ook niet genoeg beslag voor.
Bak hem in het midden van de oven in 45 minuten gaar en bruin.
Heerlijk met ijs en slagroom, maar zonder kan het ook zeker.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten