20 december 2014

Feest van vrede... feest van Licht... feest van....

illustrated by dutch graphic designer: studiovrolijk.nl

Wat betekend kerst voor jullie??

3 opmerkingen:

 1. Voor mij betekent kerst het feest van de liefde. De liefde die God aan ons heeft gegeven door zijn zoon naar deze aarde te sturen en die we elke dag weer mogen ervaren, maar ook weer mogen uitdelen.
  Maar kerst betekent ook familie tijd, heerlijk met het gezin samen zijn en genieten van/en met elkaar.
  Alvast hele fijne en gezegende dagen gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kerst betekent voor mij het geschenk van God voor ons mensen. God, die zijn enige zoon Jezus naar de aarde liet komen voor ons mensen! En hoe! Jezus werd gedragen door Maria, een simpele vrouw uit een nog simpeler dorp Nazareth. En Jezus werd geboren in een stal! Zo eenvoudig. Wij zouden het te min vinden voor onze baby's. Maar zoveel hield Hij van ons!
  De boodschap van kerst staat bij ons centraal. Daarnaast is het ook een fijn samenzijn met familie en lekker eten. We vieren immers een heel bijzonder feest!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kerst betekent voor mij dat God zijn enig geboren zoon uit de hemel neer liet dalen naar de mensen. Omdat wij nooit in staat zijn zo dicht bij Hem te komen, verliet Jezus de hemel en kwam HIJ als mensenzoon naar ons toe. Wat een geweldig offer voor ons. Daar kunnen we Hem alleen maar voor danken. En dat vieren wij met de Kerstdagen, samen met onze kinderen en kleinkinderen. Samen met onze gemeente tijdens de kerkdienst. Voor jullie ook hele gezegende dagen. Lisa

  BeantwoordenVerwijderen