19 september 2015

Kringloopschatten #2

Vlak voor de zomervakantie kocht ik nog wat leuke spullen bij de kringloop...
Een grote stapel tijdschriften die ik erg leuk vind, maar normaal over de 5,- p.st. kosten. Deze kocht ik voor 25 cent per stuk. Ook kocht ik nog een boek over tuinieren en moestuinieren voor 50 cent.


Op de kledingbeurs van school voor een nieuw schoolplein kocht ik ook nog wat nieuwe kleding voor mezelf en voor de jongens. Ik kocht voor mezelf een geweldig zomerjurkje. Ik twijfelde lang, want zou ik hem wel passen... maar ach dacht ik voor die 50 cent... Dus hij mocht mee.  Daarnaast kocht ik ook een okergele broek en voor de jongens nog een stapel mooie dikke truien, een colbertje en blouse. Sommige bleken toch nog iets te groot, maar daar groeien ze vast wel in ;)


En we kochten nog eens een lading tijdschriften... 
altijd leuk

Ik kan geen noot lezen, maar met deze bladmuziek heb ik leuke ideeen...
Daar later meer over!


Wanneer ben je voor het laatst bij de kringloop geweest?
Wat zijn jullie laatste kringloopschatten???

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen heb je gekocht. Ik word ook altijd blij van zulke kringloopschatten! Heerlijk om op deze manier wat leuks voor jezelf te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie vondsten! Zelf heb ik me een kringloopverbod opgelegd, anders wordt het huis hier veel te vol! Toen we op vakantie waren zijn we wel naar een kofferbakverkoop geweest waar we wat speelgoed voor de meiden kochten zoals zo'n v-tech laptop voor 1,50! Maar toen konden we gewoon niet te veel kopen omdat het nog naast de tent en andere kampeerspullen in de auto moest passen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. in het kader van opruimen en minimaliseren breng ik alleen maar spullen naar de kringloop :-)
  Paste je jurk trouwens?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zoals die dame hierboven,ben ik de zolder aan het opruimen en gaan er heeeel veeel spullen naar de kringloop,ik stap er nu niet binnen of heb er weer mee,knipoog!groetjes debora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik breng ook alleen maar spulletjes naar de kringloop. Er moet een beetje ruimte gemaakt worden voor baby/kinderspullen...

  BeantwoordenVerwijderen