30 september 2015

Weekmenu (7)

Zo dat was lang geleden...
een weekmenu...

Ik zal ze de komende tijd weer wat vaker proberen te posten...
onder de foto kan je linkjes vinden naar de recepten.

Op deze zaterdag geen planning, want we gingen een dagje uit...

6 opmerkingen:

 1. Nou ja, geen planning... dat pannenkoeken eten heb je toch ook gepland :-)? Ik vind het heerlijk om zoiets dan wel op mn lijstje te zetten, lekker alvast genieten van een keertje niet koken. Veel beter gevoel dan wanneer je eens niet kookt uit tijdgebrek en maar gauw patat haalt ofzo, daar is meestal niet veel genieten aan ;-)

  groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snapte je opmerking niet... hihi nou bekijk ik de foto goed.... nou snap ik het ;)... Onze kalender begint op zondag. Dus de pannenkoeken stonden erop voor vrijdag en zaterdag is het onderste blokje en nog leeg.. hihhahah en die "snel even halen patat" kan ik ook erg van genieten ;)...
   Groetjes Ilse

   Verwijderen
  2. Oh, oeps! Sorry :-)
   Dan heb ik wel een vraag voor jou: vind jij het handig, zo'n kalender die op zondag begint? Ik heb ze wel eens gezien, en ook wel hele leuke, maar het leek me zo onpraktisch omdat je werkweek toch anders in elkaar zit, en zondag in de planning toch meestal bij het weekend hoort...benieuwd of het jou bevalt!

   Verwijderen
  3. Hahah geeft niks hoor! Onhandig vind ik het niet perse hoor. Wij zien sowieso zondag als eerste dag van de week, dus mss scheelt dat ook wel... We starten met een rustdag, heerlijk altijd. En die dagen doen we vaak niet veel en voor het vullen van mijn kalender vind ik het persoonlijk geen beperking. Gelukkig zijn er ook super veel fijne kalenders die wel op maandag beginnen ;)
   Groetjes

   Verwijderen
 2. Ik heb ook bijna altijd een weekmenu. Heel handig. Je koopt nooit te veel of te weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook elke week, vaste prik: een weekmenu. Ik begrijp niet hoe ik het in een ver verleden zonder deed :-) Leuk om die van jou te zien! Groetjes, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen