11 november 2015

Review: Amen sieraden


Wat kreeg ik laatst leuke post....
Post van Amen...

Amen is een nieuwe sieraden lijn in Nederland.
Oorspronkelijk komen deze sieraden uit Italië.
De merknaam "Amen" verraad al een beetje dat deze sieraden met geloven te maken hebben. En als je de collectie bekijkt dan zal je dat inderdaad ook zien.


Je zal veel katholieke invloeden herkennen in de sieraden, niet gek met Italie als thuisland...


Ik kreeg de armband Ti Amo opgestuurd...
een prachtige leren armband, in mijn geval in het roze.
Op de Ti Amo armband staat in heel veel talen Ik hou van jou, 
de jongens hadden al snel de Nederlandse variant ontdekt.

De leren band is smal en past dus goed bij een vrouwenpols. Soms heb je heel stug leer, dat is hier niet het geval... mooi soepel leer wat zich makkelijk om je pols heen krult.


De armband kan je 3 keer om je arm wikkelen en sluit zeer gemakkelijk met een sterke magnetische sluiting. Normaal sta ik te tobben met een sluiting, nou bij deze niet...


Voor de armbanden kan je ook charms bestellen, deze kan je er als extra accessoire erop schuiven, dat maakt dat de armband een echte eigen sieraad wordt.


Nou is dit niet een specifiek christelijke armband, maar ze hebben ook leren banden met het Onze Vader, Ave Maria in het Italiaans erop. Op de site van de Nederlandse distributeur van Amen kan je mooie kettingen en horloges vinden.  Ook hebben ze prachtige ringen... Daar moet ik echt even voor sparen... maar oeioei... die vind ik echt mooi

-deze blog werd gesponsord door Amen-

4 opmerkingen:

 1. Ik ken het merk sinds kort: bij de Eva krijg je een armbandje van Amen bij een abonnement cadeau. Dat is dan de variant met het Onze Vader er op (in het Latijn). Inderdaad, erg mooie armbandjes, en die sluiting is ideaal! ��

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat klopt idd, ik kreeg een abbo op de eva voor mijn verjaardag en daar zit hij ook bij. Die moet ik nog krijgen!!

   Verwijderen
 2. Mooi hoor die sierraden. Ik durf geen armband meer te dragen om dat Naomi alles kapot trekt. En ik ben bang dat als ik haar verzorg, haar verwond met een armband... Maar wie weet later als ze groot is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze zal niet zo snel stuk gaan hoor... is stevig door het leer en sluiting gaat ook niet kapot!

   Verwijderen