Croissantjes mogen niet ontbreken bij een brunch...
Misschien kan je ze wel maken voor een Paasbrunch, of gewoon op een normale zondagochtend. Met dit makkelijke receptje maak je zelf snel de chocolade variant...
Chocolade croissants kan je best makkelijk zelf maken...
nou ja als je tenminste kant en klaar deeg voor de croissants koopt.
Je volgt de aanwijzingen op de verpakking van de croissants,
voor je ze oprolt, smeer je 1 eetlepel pure chocoladepasta aan het begin van het croissantje, waar je begint te rollen.
Rol de croissants zo luchtig mogelijk op en bak ze volgende aanwijzingen af.
Hebben jullie nou ook dat ze nooit zo mooi worden als ze beloven in de reclame's en op de foto's??? ... ach de smaak is het belangrijkst!
Warm zijn ze het lekkerst
Ik maakte ze toevallig gisteren met een plakje rauwe ham er in en sjonge wat was dat lekker. Ik geef ook niets om de vorm, vouw er al lang geen rondje meer mee, lukt toch nooit. Het gaat om de smaak... what else... haha...
BeantwoordenVerwijderenHeel fijne woensdag,
liefs,
Mirjam
Gelukkig is het voor jou ook herkenbaar ;)
Verwijderenhaha, ik vraag me ook altijd af of die foto op de verpakking nou echt is ;-) met ham/kaas/cocktailworstje en dan mini formaat is ook aan te raden. Zondagmorgen favoriet hier. Groetjes Pauline
BeantwoordenVerwijderenOok allemaal lekker inderdaad Pauline... En fijn dat jij de foto op de verpakking niet snapt ;)
Verwijderenlekker, heb ook 2 blikje in de koelkast liggen voor t weekend!
BeantwoordenVerwijderenMisschien moet je wat trekken aan de uiteindes ofzo? Ik zou het eens moeten proberen :-p
BeantwoordenVerwijderen