7 juli 2016

Throwback Thursday.... #5

Toen onze jongens dit zagen werden ze zo enorm blij! "Mama gaan wij ook sneeuw zien in de zomer en van de berg afglijden?" "Dat hopen we inderdaad wel tegen te komen, maar ja... zeker weten doen we dat niet" en toen volgde een ingewikkeld verhaal over de ozonlaag en de opwarming van de aarde ... Daar zal ik jullie niet mee vermoeien. Maar het feit dat wij maar ook de kinderen graag in de sneeuw willen staan met onze bergschoenen aan... Dat feit... dat staat vast... Wat onze jongens ook altijd leuk vinden... een kerk of kapel even binnen lopen. Die vindt je over het algemeen veel in Duitsland/Oostenrijk en dus kunnen ze hun hart ophalen. Bij komend voordeel...Het is er vaak koel :)


Watervallen altijd leuk... en zo te zien vond ik dat als kind ook al leuk! Tja welk kind niet...Hebben jullie wel eens in de sneeuw gestaan in de zomer? 

Vandaag de laatste Throwback Thursday, misschien volgend jaar wel weer wat foto's uit de oude doos... 


5 opmerkingen:

 1. Nog nooit! Nooit in de zomersneeuw gestaan. Wat heb jij een leuke herinneringen zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zeker wel de 1e vakantie met toen nog mijn vriend, inmiddels mijn man samen. In je korte broek met je voeten in de sneeuw. Fantastisch!
  Veel plezier en alvast een hele fijne vakantie.
  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!! En ja, al een aantal keren door een sneeuwveld gelopen. Bij Chamonix lag een klein beetje en in Oostenrijk was het een klim van zo'n 50 meter. Jammer dat ik geen foto kan bijvoegen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!! En ja, al een aantal keren door een sneeuwveld gelopen. Bij Chamonix lag een klein beetje en in Oostenrijk was het een klim van zo'n 50 meter. Jammer dat ik geen foto kan bijvoegen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jahaa hier ook al sneeuw gezien in de zomer
  heerlijke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen