19 december 2017

Binnekijken: White Christmas Home

 Terwijl het buiten hard sneeuwde maakte ik binnen foto's van ons huisje. Al jaren zeg ik dat ik alles wit wil met de kerst. Het kwam mij zo m'n neus uit al die drukte, het maakte mij onrustig. Dit jaar besloten we het eens te proberen. We gingen ook voor een kleinere boom = rustigere. In eerste instantie hadden we hem even snel neer gezet met lichtjes erin, met het idee dat de ballen later wel zouden komen. Maar na 2 dagen beviel ons dat zo goed dat we niks anders meer willen en dus is onze boom kerstbal-loos ;). 


Aan onze achterdeur, kwam een mooie krans met lichtjes,witte klokken en een bordje met de tekst "let it snow"... nou we werden op onze wenken bediend en er viel me toch een pak :). 


Toppunt van kneuterigheid, waar ik super van genieten... Samen met de kinderen is het ieder jaar weer leuk om te verzinnen hoe we ons kerstdorpje opzetten. Dit keer op de manden tussen onze stoelen in. 
Op tafel een groot dienblad vol met witte accessoires. Kan ik zo van genieten, van zoveel mooie spulletjes op een dienblad en dan helemaal als het allemaal wit is :). 

  


Voor de ramen kochten we nieuwe ovalen potten. Gevuld met mega dennenappels, takje groen en vooruit wat rode bessen ;). Helaas kreeg ik deze foto's niet zoals ik het wilde door het slechte licht binnen en buiten.. Maar vooruit...


Deze melkwitte windlichten kocht ik jaren geleden bij de Xenos geloof ik en zeker in de winter vind ik ze super om neer te zetten. Daarom kregen ze nu ook een plekje in het raam. 


Joy to the World.... vind ik altijd zo'n leuke tekst en liedje ... Leuk genoeg om in huis te zetten in de lichtbox!


Op tafel een grote vaas met wat losse takken bloemen erin. Ik hou helemaal niet van boeketten (en ja ik ben ook bloemist, maar toch hou ik er echt niet van)... Mij maak je gelukkig met wat losse stelen of heel veel dezelfde soort bloemen. Dit keer dit ook witte bloemen in de vaas. Vlak voor de kerst zal ik nog wel nieuwe kopen en misschien een tak rode bessen erbij, maar dan is het ook wel weer genoeg rood ;). 


Jullie huis al helemaal gezellig?

3 opmerkingen:

 1. Ik vind een kerstdorp toch altijd zo leuk! Wij moeten nog een beetje versieren, maar wel decadent twee kerstbomen (van Eigen land dat dan wel).
  Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weinig versiering eigenlijk. Zit sinds kort met een gebroken schouder en heb er gwn geen zin in...daarnaast ook een nestje kittens waardoor we een boom allang hadden gedegradeerd tot boompje in bloempot, maar helaas... niet fietsen en ook niet autorijden momenteel waardoor dat ook niet is gebeurd...weekend was nodig om wat aan te rommelen hier in huis..heel lastig als je zelf weinig tot niets kunt.
  Gelukkig zit kerst vieren in andere dingen, maar wat dennentakken ga ik zeker nog neerleggen met kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier een joekel van een kerstboom, in de actie bij de Gamma. (Er was een koffiezetapparaat bij die manlief graag wilde hebben)We hebben al vroeg moeten ophalen en ook maar gezet. Normaal doe ik dat een week voor Kerst, maar nu konden we ook onze nieuwe pup ophalen. Een boom opzetten en een pup in huis.... dat gaat niet samen.
  Genoten van de Kerst met familie en ons gezin (kids die samenwonen).
  Het was weer heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen