4 januari 2018

Spicy Mexican Burgers


Het werd weer eens tijd om een nieuwe burger uit te proberen. Heerlijk! Maar wees gewaarschuwd, hij is best pittig. Dus zet water of een lekker koud biertje klaar :).  In deze burger combineer ik een tacosaus met jalapeno pepers. Die laatste maken het pittig, de tacosaus geeft het Mexicaanse tintje. 


Recept Spicy Mexican Burgers

4 stuks

4 hamburgers
4 hamburgerbroodjes
4 eetlepels tacosaus mild
4 plakken cheddar kaas
potje green jalapeno pepers


Gril de hamburger broodjes aan beide zijden in een droge koekenpan. 
Snijd ze doormidden en leg ze weg tot gebruik. 
Verhit in de koekenpan wat olijfolie, bak daarin de hamburger gaar. 
Leg de laatste minuten op iedere burger een plak cheddar, zodat deze smelt. 


Verdeel de hamburgers op de broodjes. 
Schep op iedere burger een eetlepel saus en verdeel er wat pepers over. 
Ik gebruikte voor iedere burger 3 of 4 ringen van de peper, dit is ook een beetje afhankelijk van je smaakt en de grote van de pepers. 


Serveer het met een frisse salade en wat grove frieten voor een complete maaltijd!


Ze waren snel op hier ;) en ik heb nog pepers over, dus goede reden om ze nog eens op tafel te zetten!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten