8 februari 2018

Couples blog... *Ilse

In deze maand valt Valentijnsdag. Uiteraard is dat een geweldig commercieel gebeuren. Maar net als met Vader en Moederdag, vind ik het toch een dag om eens extra na te denken over de liefde. En nee daar hoeft geen grote bos rode rozen bij... Nou ja... we zullen natuurlijk niet klagen als die komt ;). Het leek mij leuk om jullie een inkijkje te geven bij een stel. Deze maand kan je 4 blogs verwachten. 2 stellen vertellen over hun partners en hebben dat onafhankelijk van elkaar gedaan. 

Gisteren kon je de gastblog van mijn man lezen, vandaag ben ik aan de beurt om mijn antwoorden te delen met jullie


Hoe lang zijn jullie samen?
We ontmoette elkaar ruim 20 jaar geleden en in januari 1998 werden we echt een stelletje. Hij 19 en ik 15, piepjong maar tot over onze oren verliefd. Ondertussen zijn we 20 jaar verder en deze maand zijn we 16 jaar getrouwd, wat gaat de tijd snel!

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?
Ik ging werken bij de plaatselijke groenteboer. Hans bleek daar al te werken en werd mijn leidinggevende. Dat bleek later best een uitdaging te zijn om zo samen te werken en collega's die alles in de gaten hielden ;).

Wat is de leukste eigenschap van je partner?
Hans is heel flexibel en relaxed, iets wat ik wat minder ben. Ik hou van zijn overzicht in situaties en waarbij hij dan vaak een plan uitstippelt. Waar ik soms een als een ballon ben die alle kanten op wil, staat hij op de grond en houdt mij stevig vast via het lijntje.

Wat bewonder je je aan je partner?
Zijn trouw en passie voor de dingen waar hij van houdt. Of dat nou mensen zijn, afspraken of bv werk. Hij gaat er volledig voor!

Als je iets zou mogen veranderen aan je partner, wat zou dat dan zijn?
Ik zou hem wat van mijn spontaniteit geven, maar ja ... is hij dan nog wel zichzelf ;).


Wat is jouw perfecte avondje uit?
Uiteten is wel mijn favoriete avondje uit, helemaal als het daarna gevolgd wordt door winkelen, bioscoopje of nog ergens een avondwandeling. Samen, tijd om te praten, lekker eten en iets samen doen. Dat zijn de belangrijkste ingredienten... Een avondje zonder kids op de bank met een goede film en een pizzadoos op schoot is ook een geweldige avond ;).

Hoe wordt jij het liefst verrast?
Om heel eerlijk te zijn... niet... Ik hou niet van verrassingen vooral als ik weet dat ik verrast ga worden, wil altijd graag weten waar ik aan toe ben en kan het niet uitstaan als ik iets niet weet. Hans moet verrassingen dan ook zeer goed verstoppen en niet teveel zeggen. Gelukkig is hij daar ontzettend goed in en als hij me verrast voel ik me altijd wel heel speciaal en is het stiekem toch wel leuk ;).

En je partner, hoe kan je die verrassen?
We zijn goede tegenpolen, want hij wordt graag verrast. Dat is weer iets wat ik graag doe. Dus goede combi toch. Hoe ik hem verras maakt hem eigenlijk niet uit, de "moeite is eigenlijk al genoeg. Al vraag ik me af of hij graag verrast wordt met een dagje bungeejumping.
 
Wat wil je aan je partner vertellen?

Schat bedankt voor je steun de afgelopen jaren. De afgelopen 1,5 -2 jaar zijn pittig geweest, er is veel op ons pad gekomen en je was er altijd. Ondanks je werk nam je toch heel veel taken van mij over omdat ik ze niet meer kon. Ondertussen beginnen de rollen om te draaien en zijn we samen opzoek naar een "nieuw leven", ik zie je tot rust komen en dat gun ik je de komende tijd nog meer.

_______________________

Volgende week kan je de blogs verwachten van een stelletje wat nog gaat trouwen. Benieuwd naar hun verhaal? Hou mijn blog in de gaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten