21 september 2018

Dagje uit tip: Nederlands Watermuseum


Nog op zoek naar een leuk museum?
Ga eens naar het Watermuseum in Arnhem. Wij vonden het heel erg leuk. Een educatief doe museum... Het is goed voor een goede middagvulling. Ook zijn er extra opties voor 1.50... zo kan je zelf shampoo maken of deelnamen aan het lab. Onze heren maakte hun eigen shampoo. 





Ook leerde wat er belangrijk is om mee te nemen als er een overstroming komt. Beneden onder de grond zit een gedeelte vol met spellen, opdrachten, groepsopdrachten en spelletjes en ondertussen leren die gasten zoveel. 





Wij waren echt verrast door dit kleine museum, maar hadden echt geen spijt. Mocht je het willen kan je in de brasserie nog wat drinken terwijl de kids in de buitenwaterspeelplaats spelen. 

Het museum ligt aan de rand van een groot en mooi opgezet park. Wij wandelde er nog even doorheen en zagen een waterval, een steile tuin, een hertenkamp en heel veel sluipdoorpaadjes waar kinderen zo dol op zijn

Dikke aanrader vanaf onze kant dus!


 

2 opmerkingen:

  1. En daarnaast is een molen waar je de lekkerste melden kunt halen.
    Wij hebben ooit een speurtocht waterdiertjes gedaan daar in het watertje bij het waterrad.dat ging ook uit van het museum super leuk.

    BeantwoordenVerwijderen