26 september 2018

Gastblog Evelyn: Leven van giften


                                                                                                         Vandaag weer een gastblog voor jullie vanuit Zuid-Oost Azie... Evelyn schrijft over haar avondturen als zuster in de nurse office. Zij en haar gezin zijn uitgezonden naar Zuidoost-Azie om daar te werken voor Wycliffe Bijbelvertalers. Wat ze daar precies doen en hoe hun leven eruit ziet, daar blogt ze over. Mocht je vragen hebben? Ben je nieuwsgierig naar hun werk? Of hoe ze leven? Laat de vragen als reactie achter en zo voorzie je Evelyn van nieuw blogmateriaal!

Vandaag een openhartig blog over hoe het is om van giften te moeten leven... ook als blijkt dat die giften even uitblijven!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Op dit moment zijn we nog in NL maar we hadden al weer terug moeten zijn op het veld. De reden hiervoor is geld en een nieuw team wat samen met ons een roeping ervaart in deze missie. Werken in Gods koninkrijk als boodschappers van het evangelie betekent leven op giften en gebed.

In de kern komt het erop neer dat je God volkomen vertrouwd op Zijn voorzienigheid. Een aantal jaren geleden hebben we ons huis en onze bezittingen verkocht en onze foto’s en belangrijke papieren opgeslagen bij familie. Met ieders 2 koffers zijn we vertrokken naar een onbekend land.

Spreuken 3:5 
‘ Vertrouw met heel je hart op de Here en verwacht het niet van je eigen verstand’ 

God riep ons 15 jaar geleden en toen het tijd was om te gaan hebben we met 4 dochters gehoor gegeven aan Zijn roeping. In die 15 jaar heeft God ons klaargemaakt om te gaan en nu op het veld werkt Hij aan ons en met ons om Zijn evangelie te verspreiden. Toen we gingen kregen we 2 geluiden te horen, er werd gezegd dat we ontzettend dapper waren om dit te doen en wat een rijkdom voor onze kinderen om dit mee te maken en het andere geluid was hoe we dit onze kinderen aan konden doen om ze mee te nemen naar de andere kant van de wereld.


Ik kan namens ons gezin spreken dat we geen moment spijt hebben gehad van de keuze, om Gods roeping te aanvaarden en dat we nog nooit iets tekort zijn gekomen in materiële zin als op het geestelijk gebied. Het is enorm rijk om op deze manier te mogen ervaren wat het inhoud om op God te vertrouwen.
Het moeilijkste wat ik vind is het stemmetje in mijn achterhoofd dat mijn vertrouwen probeert te laten wankelen.

Ik roep een ieder die dit leest op om in gebed te gaan en God te vragen wat Hij van je vraagt en om te bidden voor oren die horen en wijsheid om het te begrijpen en ogen die het werk van God herkennen. Gods Vaderhart is vol liefde en wil je geven meer dan je vraagt.

Efeziers 3:12 
‘ Nu hebben wij, door ons geloof, vol vertrouwen vrij toegang tot God’   

Ik wil graag eindigen met het goede nieuws dat we onze financiën rond hebben om te kunnen gaan alleen om voor het volgende termijn niet weer een tekort te krijgen hebben we nog maandelijkse donateurs nodig, het liefst mensen die ons met 10 euro per maand willen steunen voor een langere tijd zodat het meer stabiel word. We hebben grotere giften gehad maar dat bied geen stabiliteit.
Ook heeft God voorzien in een nieuw thuisfront team dat met ons dit werk wil doen.

Voor ons is dit alles een bevestiging om door te gaan met het werk en op God te blijven vertrouwen en te geloven in Zijn Liefde voor zijn schepping.   

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wil je meer informatie? Dan kan je kijken op hun site www.familieopmissie.nlDe toegangscode is 2559. 

Omdat Evelyn en haar gezin leven van giften geef ik jullie graag een linkje zodat jullie hun evt kunnen steunen. Veel kleine beetjes, maken een groot beetje... Doneren? Kan via deze link

Geen opmerkingen:

Een reactie posten