19 augustus 2013

Boodschappen in de supermarkt, op de markt en uit de natuur!

We hadden aardig wat boodschappen en verse spullen bij ons, maar je ontkomt er uiteraard niet om boodschappen te doen. Absoluut geen straf, want ik snuffel graag in supermarkten. Vooral op de bakafdeling, die is daar veel groter en uitgebeider dan hier in Nederland.Veel markten zijn we niet tegengekomen, in Freiburg kwamen we een super grote markt tegen. Vol met kraampjes van kleine boertjes, vol met vers fruit en groente. Vers brood, mooie vleeswaren en bergen met olijven. Wat een genot... Hier kochten we een grote bak frambozen als tussendoortje, dat is genieten. 

Maar ook tijdens het wandelen konden we onze harten ophalen. We kwamen bramen tegen, frambozen, aardbeien, bessen, kersen....mmm wat heeft de natuur ons veel te bieden. We hebben dus ook meerdere keren van dat lekkers gesnoept en een bakje vol geplukt om mee te nemen.

We hebben genoten op alle vlakken... 
Kunnen jullie ook zo genieten van buitenlandse winkels?
Of de markten? En de plukbare natuur?

Liefs Ilse3 opmerkingen:

 1. Nog nooit mee gemaakt om op vakantie naar het buitenland te gaan. Maar geniet van de verhalen van anderen en zeer zeker van deze verhalen. Al dat lekkers gewoon uit de natuur. Heerlijk toch?

  Leuk om even mee geweest te zijn met je door de foto's en je verhalen.

  Liefs
  Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marjolein Berendse4 december 2013 om 11:51

  Duitsland is simpelweg geweldig :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit jaar hopen we weer naar Duitsland te gaan! Hebben er nu al zin in! Jij misschien nog goede tips?

   Verwijderen