24 maart 2014

Weekmenu (2)

Ook deze week weer een weekmenu voor jullie...
ik kreeg laatst de vraag wat ik nou doe als ik bv erg laat thuis ben en het geplande eten niet meer red om het geplande klaar te maken.
Dit gebeurd inderdaad wel eens, vaak ruil ik dan met een andere dag.
Meerdere keren per week staan er wel dingen op het menu die wat sneller klaar zijn...
En als het nou helemaal niet meer lukt, 
dan gaat de stekker van de frituurpan in het stopcontact en eten we frietjes
of ik bak een lekker ei en eten we brood met ei.
Maar beide gevallen komt maar weinig voor...
dat komt vooral door de geweckte potten die in ons schuurtje staan 

onder de foto staan weer wat links naar recepten



5 opmerkingen:

  1. Ons avondmenu deze week:

    bloemkooltaartjes met vis, mn man rode kool met gebakken aardappels,
    quinoa goreng,
    hartige taart met diverse soorten groenten,
    wortels/doperwten met vis en gebakken aardappeltjes,
    babi pangang met extra rauwkost
    zaterdag patat met zelfgemaakte kroketten en sla,
    zondag soep en iets van gerookte vis en wat lekkere dingen.

    Ik ben de vriezer een beetje aan het leegeten dus het meeste komt uit de vriezer.
    En soms gaat ergens een restje bij.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei... ik heb geen weekmenu. Wel altijd gehad maar het ging een beetje ten koste van mijn creativiteit wat betreft het koken. Nu zorg ik dat ik een voorraadje groenten in huis heb. Niet teveel, de groenteboer komt hier halverwege de week ook nog met zijn tractor voorrijden. En misschien heb ik over een maandje of 2 wel zelf een voorraadje in mijn moestuin. Maar dan kom ik wel bij je kijken naar lekkere receptjes ; ))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zie ne keer hoe schoon geschreven! :) ik volg nieuw en ken je stijl nog niet zo, zit een beetje met dezelfde vraag als suzanne, je schrijft aardappeltjes/rijst/ ... Niet op? Gestoofde peertjes alleen is idd lekker maar snel erna heb je opnieuw honger, eet je dan opnieuw peertjes? En woensdag en zaterdag? Curieuzeneuze die ik ben :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik snap het Sarah... Geeft niks. Ik deel de groentes vaak in en hoe ik het klaar maak of wat voor vlees ik erbij eet, maar ook of ik de aardappeltjes bak of niet.... Grappig om te merken dat wat voor mij 'logisch' is, is dat voor ander natuurlijk helemaal niet ;)... dat zie ik nu pas...
      Die stoofpeertjes gaan waarschijnlijk gegeten worden met stoofvlees en wat gebakken aardappeltjes.
      Op woensdag is het voor mij een maaltijd salade omdat ik het liefst zo min mogelijk koolhydraten eet, wat daarin gaat hangt van mijn bui en inhoudt van mijn koelkast af. Mijn kinderen eten niet graag sla en voor hen lagen er nog maiskolven in de vriezer. Stukje vlees was een burger en ik kookte er wat pasta bij.
      Zaterdag eten we soep... tja gewoon soep.... :)
      Leuk dat je nieuw bent! Welkom leuk!

      Verwijderen
    2. Een soort associatie/ koken wat er in de koelkast ligt :) ok ik snap het! :D

      Verwijderen