18 november 2014

Nogmaals verjaardagsrestjes...

Voor de verjaardagen van Matthijs en mijzelf, maakte ik een Italiaans buffet...
ik vergat alleen een foto te maken van het complete buffet... Ik maakte heerlijke salades, had brood, rauwkost, maakte een Italiaanse bonenstoofschtel, tagiatella en 2 plaatpizza's ...

Ook van dit buffet bleef genoeg over om nog een dag van te smullen...
Ik maak liever te veel, zodat er genoeg is en vaak hoop ik er ook op dat ik dan the day after, niet hoef te koken...Ook bij het laatste feest had ik geluk!

Ik had een een-persoon-portie over van de tagiatella en van de Italiaanse bonen stoofschotel. 
Daarnaast hadden we ook nog wat ciabatta en salade over...

Ik bakte wat spekjes, uien, champignons en paprika.
Daarbij ging ieder in een eigen pan de restjes erbij.
Over de tagiatella ging ook nog een scheutje witte wijn, slagroom en een restje geraspte kaas...

Bij de bonen stoofschotel ging rode wijn en nog wat nieuwe kruiden en ik maakte een kuiltje en brak daar een ei in... Deze liet ik stollen.
Heerlijk om te dippen met een stukje brood....
ja dat was smullen die zondag.


En voor de jongens?
Die houden niet zo van zulke gerechten...
maar ik had ook nog een restje gekookte pasta, daarbij warmde ik een potje witte bonen in tomatensaus op, een eitje erbij en een stukje brood...
zo genoten de kids ook!

2 opmerkingen:

  1. dat klinkt en ziet er allemaal lekker uit!
    hier hebben we juist ook gegeten,en was het nederlandse keuken:zeeuwse mosselen-ja wij belgen eten heel graag jullie mosseltjes.weetje,de meeste afvoer van mosselen gaat naar belgie,en ja ze waren weer superlekker!!!dus zoals bij jullie is buitenlandse keuken hier ook lekker,knipoog!groetjes debora

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Brrrrrr al die mosselen mag je hebben hoor ;)....
      heb je mijn mailtje gehad?
      groetjes

      Verwijderen