2 oktober 2015

Creatief met krijtstiften

Bij de Action kocht ik een tijdje geleden krijt-stiften. Ze lagen maar in de kast te liggen... en elke keer dacht ik wat moet ik daar nou eigenlijk mee... Nou ik heb het ontdekt hoor...


Je kan er mee op glas schrijven en omdat het op waterbasis is kan je het ook weer zo vanaf halen...Ideaal... ik testte het op een fles wijn voor opa en wat een leuk effect zeg!Maar je kan er ook ramen mee beschrijven...

Als je een Pinterest account hebt, kan je deze link bekijken voor meer inspiratie...
want oeioeioei, wat kan je er leuke dingen mee...Ik printte een leuke tekst uit en plakte die aan de achterkant van de ruit en trok de tekst over...Ken jij deze stiften ook?
Wat zou jij er mee maken?4 opmerkingen:

 1. Ik heb deze stiften ook en waarvoor ze bedoeld zijn werken ze niet zo goed dus ben blij met je tips. Vooral de tekst op het raam schrijven.
  Ik heb ook de stiften van de Hema en dan heb je dus ook andere kleuren en die werken dus ook echt goed. Ben blij dat die van de action het dus ook doen. Kunnen we lekker tekenen op ramen glazen, want dat doen dwazen:-)

  Groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze ook al een poosje liggen en was ook al eens naar krijt teksten aan het kijken op Pinterest, maar had het niet met stiften op het raam bedacht. Bedankt voor de tip:-)

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze stiften gebruikt op een krijtbord, maar krijg ze met geen mogelijkheid er meer van af! Lukt dat wel bij stiften op glas? Dan heb ik gelijk een betere toepassing voor ze :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja hoor ik haal het er zo af met een vochtige doek... maar check het voor de zekerheid even op een klein en opvallend stukje glas ;)... wil het niet op mijn geweten hebben dat jouw stiften misschien anders zijn...Groetjes Ilse

   Verwijderen