10 november 2015

Kringloopschatten... #4

Na een tijd ging ik weer eens... Op een dinsdagavond is hier een kringloop open...
Heerlijk even snuffelen en ik vond wat leuke dingen, die zelfs al een tijdje op mijn "zoek-lijstje" stonden. Zo vond ik een botervloot... We hadden er wel eentje, maar dat model beviel niet. Nu vond ik voor weinig een hele leuke botervloot.
Maar ook een serie fotolijstjes. Van de Ikea, wij hebben er al aardig wat van en deze waren zo goed als nieuw en maar 50 cent... Die mochten mee...
En als laatste vond ik een super leuk pluche hertenkop.... Had ik al vaker gezien, maar vond ze nieuw te duur... en deze was kringloopwaardig geprijsd... dus mocht mee en heeft nu een mooi plekje boven de deur :)


Kochten jullie nog wat leuks?


5 opmerkingen:

 1. Wat een luxe, een kringloop die 's avonds open is! Leuke dingen heb je weer gekocht! Vind t fotolijstje het mooist. Ik ben al een tijdje niet geweest bij de kringloop. Puur uit zelfbescherming ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke spullen vond je, zelf ben ik er al een tijdje niet meer geweest.
  Fijne dag,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke schatten! Helaas heb ik hier geen leuke kringloopwinkel in de buurt en de duitse kringloop vind ik over het algemeen niet zo leuk. Dus als ik in nederland ben ga ik altijd lekker snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je had de spulletjes voor een habbekrats😊? Zeker ook mijn favoriet hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen