3 juni 2016

Bedankje voor de juffen

Het is bijna vakantie! 
Doe je bij die 4 woorden ook een rondje dansje?
Onze jongens hebben leuke juffen en wat vind ik het altijd fijn om de juffen als afscheid een aardigheidje te geven. Dit hoeft natuurlijk niet, want ze worden tenslotte gewoon betaald. Maar toch vind ik het fijn om ze met iets te verwennen... Maar wat dan? Vaak mag het niet te duur zijn.. zeker als je meerdere kinderen hebt met meerdere juffen, dan loopt het vaak toch al snel op. Zelf maken is daarom een goede optie. 

Dit jaar maakte ik voor jullie 2 labels die je aan diverse dingen kan hangen. Als eerste een label met daarop de tekst; "Bij u in de klas is het altijd een feestje". Waar je deze aan kan hangen? Aan een zakje met zelfgebakken koekjes die je versierd met van die discohagel. Of chocolaatjes met disco, zoenen die je in gesmolten chocolade doopt en in de discohagel, of een zelfgebakken cakejes met disco... Of gewoon aan iets anders wat jij vind passen! Downloaden kan hier.


Als 2e een label dat je aan een plantje, zakje zaad of een bos bloemen kan hangen. De tekst spreekt voor zich denk ik!.. en deze kan je hier downloaden


Ook maakte ik een roze variant.. Deze kan je hier vinden.. 


Overige tips van andere jaren..
Ik maak graag zelf jam en ik heb door de jaren heen gemerkt dat juffen het erg leuk en lekker vinden om zo'n potje te krijgen... 


Vorig jaar maakte ik voor de juffen een HOME-SPA


en ook schreef ik vorig jaar een verzamelblogje vol met allerlei tips die ik op Pinterest vond... Misschien zit daar ook nog wel wat bij, waar je wat aan hebt!

8 opmerkingen:

 1. Oh ja, dat komt er ook weer aan... 22 juli pas, maar voor dit soort dingen kom ik altijd tijd tekort. Bedankt voor de waarschuwing!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jullie hebben laat vakantie dan zeg! wij al redelijk vroeg... 9 juli

   Verwijderen
 2. Ja, ik liep van de week er ook al aan te denken, maar had nog weinig inspiratie, je blogje komt dus wel van pas :-) Misschien dit keer de 'dikke zoen' uit je andere blogbericht, na 2,5 jaar kleuteren krijgt dochterlief volgend jaar (in groep 3 dus) een andere juf, dus dit keer maar iets extra liefs doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat heb je dan he... zo aan het einde van een langere tijd!
   Leuk dat ze naar groep 3 gaat... compleet nieuwe wereld. Leuk dat je wat met de inspiratie kan
   Lief Ilse

   Verwijderen
 3. Leuke labels! Vorig jaar een potje noten gedaan met de tekst: ik heb genoten van het schooljaar. Viel ook in de smaak.

  Mailtje van mij aangekomen trouwens; )
  Gera

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi gera, je mailtje is niet aangekomen... Kan je het nogmaals sturen?
   Groetjes Ilse

   Verwijderen
 4. Hoi Ilse, wij hebben ook nog even de tijd om wat te verzinnen. Maar nu ik dit ga opschrijven weet ik al wat ik ga geven. Ik heb een keer aan de leraren gevraagd waar ze naar toe gaan in de zomervakantie. Ik heb geprobeerd om van dat land een kookboek te zoeken. Bij de kringloop was ik prima geslaagd. Zelfs een kookboek van Amerika. Een windlicht is ook leuk om te geven. Ik verpak het dan in een opvouwbaar boodschappentasje. Mooi lint erom om het vast te maken en klaar. Lieve Ilse, geniet van dit mooie weekend. Groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen