27 februari 2018

Gastblog Evelyn: Wycliffe...

Vandaag heb ik voor jullie weer een gastblog van Evelyn. Zij en haar gezin zijn uitgezonden naar Zuidoost-Azie om daar te werken voor Wycliffe Bijbelvertalers. Wat ze daar precies doen en hoe hun leven eruit ziet, daar blogt ze over. Mocht je vragen hebben? Ben je nieuwsgierig naar hun werk? Of hoe ze leven? Laat de vragen als reactie achter en zo voorzie je Evelyn van nieuw blogmateriaal!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Werk Wycliffe...

We zijn uitgezonden voor Wycliffe en wat doen we dan? Een bijbel in de taal van het hart is het doel. Voordat er daadwerkelijk vertaald kan worden moet er soms nog een taal op schrift worden gezet. Eerst moet er eerst onderzocht worden of de taal levens vatbaar is. Dit betekent dat een taal door alle generaties nog gesproken moeten worden. Als er dan een taal op schrift is moeten mensen het ook kunnen lezen. Wat we uiteindelijk willen bereiken met een bijbel in eigen taal is dat het ook daadwerkelijk levens gaat veranderen. Dat God ook een Vader mag zijn in de levens van de mensen die de bijbel ontvangen. Er zijn in de afgelopen maanden een heel aantal artikelen in het Reformatorisch Dagblad verschenen van het werk wat hier plaats vindt, mocht je het willen lezen? Stuur dan een mailtje dan naar info@familieopmissie.nl 


Leven van giften...

Zendingswerk wordt helaas niet betaald en dat betekent dat we op giften moeten leven. Dit kunnen we omdat we weten dat God ons hier gebracht heeft en hij ons voor dit werk wil gebruiken. Degene die geeft is belangrijker dan wij die hier werken. Als je geeft ben je een belangrijke schakel in het werk en geef je mensen hier de kans om Jezus te leren kennen en om gered te worden.

Persoonlijke groei...

Waar ik persoonlijk heel veel in groei in ervaar is dat mijn hart steeds meer veranderd als het gaat om de mensen die niet geloven. Het doet me steeds meer dat mensen niet beseffen dat God bestaat en echt is en dat er voor ieder mens een oordeel komt. Ik vind het denk ik nog wel het moeilijkst als het gaat om de mensen die gehoord hebben van Jezus maar het niet geloven. 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wil je meer informatie? Dan kan je kijken op hun site www.familieopmissie.nlDe toegangscode is 2559. 

Omdat Evelyn en haar gezin leven van giften geef ik jullie graag een linkje zodat jullie hun evt kunnen steunen. Veel kleine beetjes, maken een groot beetje... Doneren? Kan via deze link



Geen opmerkingen:

Een reactie posten