11 juli 2018

Bible journaling inspiration #5

Zo vlak voor de vakantie stop op mijn blog wil ik nog wat inspiratie voor de crea dames en heren delen. Door mijn nieuwe werk maak ik niet meer iedere dag een bible journaling pagina, maar een paar keer per week lukt zeker nog. Hier maak ik heel bewust tijd voor. Voor mij is tijd in mijn bijbel tijd met God. Dus belangrijk om in te investeren. 

Met bevrijdingsdag maakte ik deze pagina, echt vrijheid krijgen we enkel door Jezus. Maar op een dag als bevrijdingsdag vind ik het leuk om die link te verwerken in mijn bijbel. Met achter de Hollandse vlag een tralie werk, als teken van gevangenschap. 

Psalm 106
Gebruikte materialen: waterverf stencil, grijze gelatos, zwarte fineliner, witte poscastift

Efeze 1
Gebruikte materialen: waterverf, zwarte fineliner, witte poscastift

Moederdag, niet altijd alles in je leven gaat zoals je het graag zelf zou willen. Voor ons heeft het een tijdje moeten duren voor we kinderen mochten ontvangen. De weg erheen was niet makkelijk, maar toch mochten we geloven dat God een plan had met ons leven en onze wens. Ieder jaar met moederdag voel ik me bevoorrecht en probeer ik iets bijzonders te maken in mijn bijbel. Dit jaar in spreuken, over God die een plan heeft. 

Spreuken 20:21
Gebruikte materialen: waterverf, zwarte fineliner, witte poscastift, tabje van een labeltje gemaakt.

Pinksteren, laat je vervullen met Zijn Geest

Handelingen 2
Gebruikte materialen: waterverf, zwarte fineliner, witte poscastift

In juni deed ik mee met een bijbelstudie van de GoodMorningGirls, het materiaal kan je nog downloaden en gebruiken op een moment dat jij wil. Bij sommige dagen maakte ik een bible journaling. 

Leviticus 25:4
Gebruikte materialen: waterverf, zwarte fineliner, witte poscastift

Markus 22
Gebruikte materialen: waterverf, zwarte fineliner, witte poscastift, wrijfsticker van de action

Bij de doopdienst van vrienden van ons maakte ik deze pagina. De dominee had een simpel maar goed voorbeeld over, hij zie zwart+rood=wit... dat kan natuurlijk niet, maar in God's waarheid kan het wel. Door God's bloed worden onze zonden wit. Dat beeld bleef hangen. Omdat onze vrienden een zoontje hebben moest ik aan een voetbal denken en daarin verwerkte ik de kleuren zwart, wit en rood.  De preek ging vooral over het voorleven en leren aan de kinderen over God. Ook maakte ik een schrijffoutje door in teach een extra H te schrijven.... gelijk een lesje in loslaten en niet perfect willen werken (maar wel erg jammer ...)

Psalm 22
Gebruikte materialen: waterverf, zwarte fineliner, witte poscastift

Herkenbaar voor je? Bidden en je zorgen bij God brengen en ze tegelijk weer oppakken en meezeulen. We mogen leren het los te laten en bij God te laten. 

Psalm 65
Gebruikte materialen: gelatos, stencil, zwarte stempel inkt, zwarte en grijze fineliner, witte poscastift
  
Ben je al wakker? Schijnt Jezus met Zijn licht al op je? Wordt wakker... blijf bij de les en verslap niet. Laat het duister niet winnen. 

Efeze 5:14
Gebruikte materialen: waterverf, zwarte fineliner, witte poscastift


2 opmerkingen:

 1. Bijzonder dat je dit maakt.
  Dat loslaten is lang niet altijd makkelijk...

  - Al wordt het donker, het wordt ook weer licht-

  Mooi blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze mooi! Prachtig gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen