1 november 2018

LIFE BY ILSE

al een hele tijd ben ik aan het stoeien wat ik nou wil met mijn blog... Hij voelt niet meer passend en ik was erg aan het zoeken wat ik wilde. Stoppen of doorgaan? Wel voelde deze blog niet meer "vrij"... hij is gestart als kookblog en werd steeds meer mijn persoonlijke blog. Door mijn lichamelijk klachten sta ik geen uren meer in de keuken en vind ik het erg lastig om nieuwe content te maken en verzamelen. 

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ik mijn uitlaatklep in creativiteit gevonden heb. De afgelopen maanden is bij mij steeds meer en meer de wens gegroeid om dat te gaan uitbouwen en meer te gaan delen. Uit mijn keukentje voelt niet als die plek voor mij. 

Ik heb besloten om deze blog tot het einde van het jaar ongeveer draaiende te houden en dan maak ik de volledige overstap naar mijn nieuwe blog. Deze zal gewoon online blijven en alle recepten zullen "altijd" beschikbaar blijven voor jullie en mezelf ;). 

De persoonlijke verhalen die hier online komen, die zal je ook terug gaan vinden op mijn nieuwe blog, aangevuld met een bult creativiteit. Als je me op instagram volgt dan weet je wat je ongeveer kan verwachten. Daarnaast staat mijn YouTube kanaal ook in de steigers en die wil ik meer en meer gaan gebruiken om video's online te zetten. Ik zit boordevol ideeen en het voelt fijn om daar een nieuw plekje voor te krijgen. 

Vorige week bestond Uit mijn keukentje 6 jaar... en wat heb ik er het grootste gedeelte van genoten, het laatste jaar werd het steeds meer een moeten en dat is niet de bedoeling van een blog. 

Dus een nieuwe blog, met nieuwe kansen en mogelijkheden en met hopelijk ook een hoop van jullie als volgers!

Jullie zijn welkom op mijn nieuwe blog


De eerste 2 blogs staan daar al online!

1 opmerking:

  1. Het leven gaat verder, altijd in proces. Veel plezier op je nieuwe stek, ik blijf je bezoeken!

    BeantwoordenVerwijderen