4 februari 2013

Kip-jachtschotel

Op de blog: Gezond leven met Jacoline, kwam ik een recept tegen voor een kip-jachtschotel. Hij leek me lekker, maar die ansjovis erin.... ik vind vis echt vies, dus nee ik ging hem toch maar niet maken. Toch kon Jacoline me ervan overtuigen het te proberen omdat er absoluut geen vissmaak in terug is te vinden. Dus toch maar geprobeerd. 
En wat ben ik daar blij mee dat ik het heb geprobeerd. Jammie zeg... die komt zeker veel vaker bij ons op het menu! De kinderen vonden het ook heerlijk, zelfs de jongste en dat zegt wat hoor...
Ik heb de olijven weggelaten omdat de rest van het gezin die niet lust en we miste ze ook niet echt. Ik heb de ansjovisfilets wel even helemaal fijn gesneden, voor 't geval dat ;). Het vlees heb ik voor het opdienen van het bot gehaald, omdat wij geen van alle van kluiven houden.
Wij aten het met rijst en sperziebonen, een goede combi want de tomatensaus zuigt zich een beetje in je rijst.... Maar ook broccolie erbij lijkt me lekker, dat doen we de volgende keer en in de zomer met sla! Ja we gaan het zeker nog veel vaker eten.

2 opmerkingen:

  1. Mmmm zoals jij het omschrijft krijg ik spontaan weer trek!!! Goed dat e naar me geluisterd hebt:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahahah ik ook, ga 't snel weer maken en thanks voor 't overtuigen ;)

      Verwijderen