27 mei 2013

50.000

Gisteren passeerde m'n bezoekers aantal de 50.000! 
Wat zijn dat veel mensen zeg!
Wie zijn jullie?
Maken jullie veel van m'n blog?
Wat voor recepten zien jullie 't liefst voor bijkomen?
Nog wensen?
Bedankt voor 't bezoeken van m'n blog!
Ik hoop nog lang door te kunnen gaan met koken en blog!

6 opmerkingen:

  1. Wat leuk voor je!! Maar je hebt ook een hele mooie(gezellige)site. Overzichtelijk en allerlei informatie! Ik heb al een paar groentequiches gemaakt koekjes enz...en ook de link naar jouw vriendin"gezond leven van Jacoline" vindt ik leuk!! Dus ik hoop dat je nog vele mooie recepten/verhaaltjes schrijft!
    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je Thea.
    Leuk om te lezen dat je al allerlei dingen hebt gemaakt en ja die link... die kon niet ontbreken ;)
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Ilse,
    Dat is idd een heeeeeel groot aantal. Ik vind je site ook echt heel gezellig en... lekker:)! Ga gewoon lekker door, zou ik zeggen, en laat anderen dus meegenieten. MAar hoe vind je alle tijd om te bloggen, te koken, je (vrijwilligers)werk, family nights en niet te vergeten je kinderen en dagelijkse huishoudelijke bezigheden??? is er ook nog ergens rust??? Dat moet toch wel, anders houd je dat allemaal niet vol. Vertel daar eens wat over...
    Wat betreft de recepten: voor elk wat wils, of je nu GOK wilt of wat anders. Ik vind wel dat het verschil opeens heeeeel groot is. MEt veel vet, suiker, ongezonde dingen soms... Maar ieder kan kiezen wat hij/zij wil.
    Dus: dankjewel!
    Groetjes,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank je Petra, het klopt dat er grote verschillen zijn. Soms komen er ook ongezonde dingen voorbij, maar de boventoon is voor mij toch wel gezond. Het vet vind ik niet zo ongezond als anderen denk ik, heb daar ook een artikel op m'n blog over staan. Suiker probeer ik altijd zoveel mogelijk te beperken en alle recepten die maak zijn qua suiker al gehalveerd (of nog meer) dan 't orgineel. De ''ongezonde dingen'' die komen vooral in 't weekend voorbij, omdat ik dan vaak iets lekkers bak. Daarin kies ik nog wel voor de gezondere varianten en pas ik alle recepten nog wel aan naar m'n eigen ideeën. Zoals m'n blognaam ook een beetje verklapt je mag mee genieten van wat er uit m'n keukentje komt :)
    Rust is hier iets zeldzaams ;)... ben niet zo'n stil zitter. Koken en schrijven zijn m'n passies, dus dat is voor mij ontspanning! Kan er zo van genieten.
    De rust die ik heb, is zondag... de rustdag door de Heer ingesteld en dan geniet ik van m'n boek, een (kook)tijdschrift, ons gezin en bv een spelletje of een tukkie in de zon (als die zich laat zien)
    liefs Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Ilse,

    Een paar keer per week kijk ik even op je blog omdat ik het leuk vind om nieuwe recepten uit te proberen. Sinds vorig jaar kook ik niet meer met zakjes en pakjes en probeer zo veel mogelijk e-nummer vrij te koken en te bakken.
    Regelmatig gebruik ik je recepten, ze zijn duidelijk beschreven en op de foto's ziet het er aantrekkelijk uit. Hartelijk dank, Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lisa,
      Wat een leuk berichtje en bedankt voor je complimenten! Doet me goed en leuk om te lezen dat je net als ik anders bent gaan koken.
      Groetjes Ilse

      Verwijderen