2 november 2015

Dank jullie...en uitslag enquete

Wat was het leuk dat jullie massaal de moeite hebben genomen om de enquete in te vullen!
Kan me voorstellen dat jullie ook wel nieuwsgierig zijn naar de uitkomst.. 
Dus hieronder een paar uitslagen in een grafiek...
Daarnaast vroeg ik ook wie jullie waren...

Wat blijkt jullie zijn allemaal vrouwen, de meeste van jullie zijn getrouwd en hebben kinderen... Dan kan ik gelijk mijn excuus aanbieden aan de dames die de keuze miste alleenstaande vrouw zonder kinderen of de keuze voor samenwonende vrouw met of zonder kinderen.. zo zie je maar dat je vaak niet ver buiten je eigen kaders kijkt ;).... 

Jullie hobby's zijn redelijk dezelfde als die van mijn en dat is tegelijk ook weer heel erg logisch omdat jullie daarom waarschijnlijk graag mee lezen!

Daarnaast kwamen sommige opmerkingen/tips meerdere keren langs en deze wil ik graag beantwoorden/uitleggen...

Eerst over het reageren op mijn blogs:
 • Je kan reageren als anoniem, dat vind ik helemaal niet erg, want onder je berichtje zou je natuurlijk wel je naam kunnen zetten. Op deze manier komen je gegevens niet op internet en kan je mij toch verblijden met een berichtje :).
 • Ik doe echt mijn best om op alles te reageren, dus mocht het voorgekomen zijn dat ik niet gereageerd heb... sorry... 
 • Als je mijn blog in je mailbox krijgt kan je inderdaad niet reageren door de mail te beantwoorden, deze krijg ik niet binnen. Als je wel zou willen reageren moet je even via internet op mijn blog reageren.
 • Ook wordt er gevraagd hoe er gereageerd kan worden en of ik dan ook reageer. Dit kan je doen door in het reactievakje onderaan de blog je tekst te typen en voor anoniem te kiezen, zo hoef je geen account aan te maken, je naam kan je er uiteraard wel bijzetten. Ik probeer altijd te reageren, zeker als je vragen hebt. Heb je vragen die je niet op mijn blog wil achterlaten dan kan je ook mailen (mijn mailadres ook te vinden op mijn blog)
Over de indeling:
 • Er bestaat een speciale layout voor mobiele lezers, daar kreeg ik in het verleden klachten over dus dat heb ik uitgeschakeld, dus het is inderdaad wat klein op je mobiel.... dit kan ik dus helaas verder niet bewerken.
 • De zoekfunctie vind je in de rechter zijbalk onder de eerste foto, dus je hoeft niet meer te zoeken naar deze functie ;)
 • Ook kreeg ik meerdere keren de feedback om de lijst met recepten op te splitsen in diverse tabbladen. Hier ben ik nog over aan het nadenken... want de lijst wordt inderdaad erg lang, maar een hele serie tabbladen erbij lijkt me ook iets te veel van het goede...
 • De foto aan de bovenkant kan ik niet kleiner instellen omdat ik daarmee gelijk de breedte van mijn blog aanpas, dat zit aan elkaar gekoppeld... dus sorry je zal nog even moeten blijven scrollen :(
 • Maar wat GAAAAAF.... dat jullie allemaal zo lovend zijn!
Over wat jullie nog meer zouden willen lezen:
 • Een van de reacties geeft de tip om wat langere inhoudelijkere blogs te schrijven en dan bv wat minder kortere blogs... deze tips heeft me bezig gehouden... en mocht je dit nu lezen... dan ben ik erg nieuwsgierig waarover je graag zou willen lezen...waar je op doelt...
 • DIY wordt ook genoemd... voor jullie heb ik goed nieuws, er staan er al heel wat gepland :)
Overig:
 • Oei... er zitten taalfoutjes in... ik weet het... sorry... een grammaticaalwonder ben ik niet... Er wordt een tip gegeven om iemand mee te laten lezen. Lief dat je gelijk een oplossing weet, alleen ga ik dit niet doen... en neeee je bent geen zeur :). Blij met alle tips en feedback en ik ga er extra op proberen te letten.
 • Soms staat er inderdaad iets doorgestreept. Dat is een redelijk nieuwe functie en dit doe ik expres. Vaak schrijf ik dan iets waar ik me bv een beetje voor schaam of wat een beetje raar is en zo geef ik er een gekke draai aan ;)
En dan jullie reacties...
Deze maakte me stil...
ze ontroerde me...
dank jullie!

Daarom een virtuele bos bloemen voor jullie :)

bron foto

2 opmerkingen:

 1. De foto aan de bovenkant zou je eventueel ook smaller uit kunnen snijden (zoals bij mij), dat scheelt weer een stukje scrollen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de enquête niet ingevuld maar ik vind dat je super bezig bent! Houden zo en vooral nog veeeeel meer lekkere recepten toevoegen :))

  BeantwoordenVerwijderen