3 november 2015

Vegie-tray met ranchdressing


Ik was opzoek naar nog wat vitamientjes voor bij ons American Style Buffet. 
Na nog wat gesnuffel kwam ik een vegie-tray tegen. Dat zag er leuk uit, terwijl je het natuurlijk ook gewoon een rauwkost schotel kan noemen, maar ja dat klinkt dan weer niet zo Amerikaans ;).

De dressing die je dan tegenkomt en erbij schijnt te horen is een ranchdressing. 

Voor een vegie-tray heb je een mooie schaal nodig en veel verschillende soorten rauwkost. Was en snijd alle soorten groente en rankschik deze mooi op een schaal. De dressing erbij en smikkelen maar...Het recept van de ranchdressing komt bij Keukenliefde vandaan. 


Met het recept van Keukenliefde maak je eerst een kruidenmix en van die mix maak je de dressing. Dus je hebt gelijk nog een potje kruiden waar je later makkelijk en snel een dressing kan maken.


Ik vond het een erg lekker recept en dat potje met kruidenmix mag hier standaard in de kast blijven staan :). Het lijkt wat op knoflooksaus, maar smaakt totaal anders, waarschijnlijk door de dille en de karnemelk (ja je leest het goed je maakt hem met karnemelk)


Kende jij deze dressing al?
Maak je zelf een lekkere dressing... Ik ben benieuwd naar jouw succes recept!

1 opmerking:

  1. Ja deze kende ik al, ik heb de dressing ook al een aantal keer gemaakt maar dan met slasaus. De kruiden gebruik ik soms om mijn gebakken aardappeltjes mee op smaakt te brengen, ook lekker!

    BeantwoordenVerwijderen