9 juni 2016

Throwback Thursday....#1

Vorig jaar deelde ik wat foto's van toen ik klein was en onze vakanties... Toen ik dit jaar met mijn moeder over onze vakantie sprak. En dan specifiek de plannen die we hadden om een dagje naar Imst in Oostenrijk te gaan... ging er een doosje met herinneringen bij mijn moeder open. Want je raadt het misschien al, als kind ben ik dus blijkbaar in Imst geweest. Mijn moeder zou mijn moeder niet zijn als de foto's er niet bij zou zoeken... en ja hoor enkele dagen later kreeg ik het ene mailtje na het andere mailtje met geweldige foto's van die omgeving en mezelf. En daar ontstond denk ik mijn liefde voor bergen en wandelen!

ben ik niet schattig :)
Veels te leuk om niet te delen :)... Dus ook dit jaar weer een serietje met foto's uit het verleden... en dat het verleden tijd is kan je ook wel zien aan de kwaliteit van de foto's. 

Het is in het jaar 1987... pfff zo lang al geleden... Ja zo lang al geleden.. Ik was daar 4,5 en mijn ouders 28 en 33. Ongelooflijk om te zien hoe jong ze daar zijn en die kleren :)... Volgens mijn moeder voelt het als een "eeuw" geleden. Ben benieuwd hoe ik dat over 28 jaar ervaar en met mijn jongens terug kijk naar de foto's uit Imst... waar zij dan 6,5 en 8,5 zijn... en ik 33 en Hans 37 ;)...


Als je als kind op vakantie ging, waar gingen jullie dan heen? Hutje op de hei, naar het buitenland of bleven jullie gezellig thuis?
4 opmerkingen:

 1. Leuke foto's. Ik vind het ook altijd leuk om mijn oude foto's door te bladeren. Binnenkort maar eens met de kinderen doen, je brengt me op een idee.
  Tot mjjn 8e ongeveer gingen we wel eens op vakantie in een park of camping, altijd in NL en in de buurt. Later in het hus van vrienden van mijn ouders, die dan op vakantie waren. Want voor ons was het in die tijd te duur en we verhuisden toentertijd om de twee jaar. Maar na mijn 8e kwam daar dus verandering in. Vanaf mijn 12e kochten ze een caravan en gingen we naar België en Frankrijk, maar nooit al te ver Frankrijk in.
  Vanaf mijn 15e hadden we een staanplaats op een camping, en gingen we wel eens een busreis doen.
  En nu ik samen met man ben, zijn we 3x op vakantie geweest in de 14 jaar dat we elkaar kennen. Ook nooit weekendje weggeweest ivm werk man. En dat vind ik wel jammer, want nu met de kinderen erbij komt het erniet echt van. Maar vakantie hoeft van mij nog niet, onze jongste moet ik dan nog te veel in de gaten houden. En dan heb ik zelf nog steeds geen vakantie, terwijl ik dat thuis wel heb. Maar volgend jaar gaat het er dan mss toch van komen.

  Groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo te horen heb je er goede herinneringen aan. Leuk dat je volgend jaar mss op vakantie gaat! Groetjes Ilse

   Verwijderen
 2. Eerste week van de vakantie ging ik standaard met scouting op kamp. Dan ging ik ook nog 2 weken naar mijn vader.
  Met hem ben ik een paar keer in het buitenland geweest. En met mijn moeder fietste ik de Drentse fietsvierdaagse. Dan waren we direct een week bij familie. En dan bleven er nog 2 weken over om bij vriendinnetjes te logeren....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's.
  Wat een schatje zeg!
  Wij gingen altijd naar het buitenland op vakantie.
  Ik merk dat wij daardoor nu ook met de kids gewend zijn aan ver en lang rijden.
  Wij gingen ook altijd met alle onze 3 meiden al gelijk op vakantie in de zomer na hun geboorte.
  Best pittig denk ik nu achteraf ;)
  Maar toen vond ik dat geloof ik niet.
  Als kind gingen wij veel naar Zweden, Zwitserland en later als puber naar Italie (waar ik toen erg blij mee was).
  Ik waardeerde pas veel later die mooie natuur zo.
  Toen vond ik Zweden ook best saai :)
  Nu lijkt mij het geweldig om nog eens naar toe te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen