1 november 2016

China Buffet

Dit keer een serie over ons China Buffet... 


Begin oktober is Matthijs jarig en ik 11 dagen later. 
Dat vieren we altijd samen.... Net als de andere jaren en verjaardagen doen we dit uitgebreid. We verwennen onze familie en vrienden graag met een lekker buffet. De lat leg ik zelf hoog, dat is leuk, maar omdat ze zo dicht op elkaar zitten geeft dat ook wel wat stress. Geen stress om het te maken, maar om weer wat leuks te verzinnen. Me opladen voor de 2e ronde is altijd wat lastig, maar komt altijd weer goed :). Zo ook dit jaar... Ik wist het zeker... het moest een Chinees thema worden. 


Dit was voor mij de eerste keer dat ik zo uitgebreid Chinees kookte. En ik weet maar al te goed dat dit niet echt Chinees is... Dit is de "Nederlandse Chinees"... Maar dat had ik dus ook nog nooit gedaan. Best spannend om dat gelijk voor zo'n grote groep te doen. Want er aten 18 volwassenen mee en 10 kinderen. Een beste club. Maar zo gezellig en het was lekker.... 



In deze serie kom je verschillende recepten tegen, een diy en leuke tips... 
Lezen jullie mee?

7 opmerkingen:

 1. Haha daar was het begin al�� Ziet er weer mooi uit en ben benieuwd naar het vervolg.
  Groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moest even geduld hebben, maar dan is hij er ook ;)

   Verwijderen
 2. Ik vind dat super van je, zo'n buffet maken. Het lijkt mij wel lastig om te weten hoeveel je van alles klaar moet maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb daar ook een blog aan gewijd! Dus als het goed is vind je het antwoord in deze serie. Groetjes Ilse

   Verwijderen
 3. Hoi Ilse,

  Met twee Chinese kinderen, vind ik dit wel een heel leuk buffet...;))) ben dus benieuwd naar jouw recepten! Ook wij doen het uitgebreid met een verjaardag, maar we moeten ook erg letten op de kosten ( uitkering! ) Doe jij dat ook en heb je een bepaald bedrag per verjaardag daarvoor of heb je tips voor mij?

  Ga lekker zo door...ik geniet van je blog.
  Groetjes Anne

  BeantwoordenVerwijderen