5 januari 2017

Kringloopschatten #9

Het was al weer even geleden dat ik bij een kringloop was. Op een dinsdagavond ging er weer eens heen. 


Ik zocht al een tijdje een cognac kleurig leren jack. Maar kon het niet vinden voor het budget wat ik er voor over heb. Ik draag zulke leren jacks vaak in de herfst en winter over een leuke top heen en dus ipv vest. Om daar nou over de 100,- voor te gaan betalen gaat me veel te ver. Bij de kringloop vond ik hem! Hij is iets lichter dan op de foto en precies wat ik zocht. Ik betaalde er 4,50 voor. Koopje! En ik ben er dolblij mee :)


Ook vond ik nog wat leuk servies om foto's mee te maken. 2 donkere gebakbordjes, 2 lichte grote borden en een gave blauwe schaal. Deze spullen gebruik ik heus wel eens, maar ik ga ze vooral gebruiken om foto's mee te maken. Ondertussen al een leuke verzameling spullen in huis om foto's mee te maken!... 


Ook kocht ik nog wat andere spulletjes om foto's mee te maken. 2 messen en een vork, 2 sausschaaltjes en een grijze placemat. 


De jongens gingen een 2e keer mee naar de kringloop en Thomas vond al weer een smartgame voor weinig, die mocht mee en zelf kochten ze nog 2 tanks.


Thomas houdt erg van mooie kleren voor bv kerst. Maar om nou voor die ene dag wat duurs te kopen vind ik ook weer zo wat. Voor hem vond ik een witte blouse met daaraan vast een spencer. Netjes en kerstwaardig. Hij paste hem ook nog dus die mocht mee voor 2,50. Voor mezelf vond ik een erg mooie en goed zittende spijkerbroek voor maar 4 euro :). 


Ik was erg goed geslaagd en ben er erg blij mee :)
Wat zijn jullie laatste kringloopschatten?


12 opmerkingen:

 1. Het laatste wat ik kocht waren kookboeken. Mijn favoriete afdelingen in de kringloopwinkel zijn de boeken en speelgoed voor de kinderen. Soms heb ik geluk en vind ik echte kringloopschatten. Andere keren kom ik met niks naar buiten.
  Toffe jas die je gevonden hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooi zware glazen maatbeker precies welke ik wilde. Ook zo blij MEE! Het wordt bijna elke dag gebruikt. Super mooie jas heb je gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn laatste aakopen, Een tv meubel deze doet nu dienst als schoenen kast. 2 broeken voor manlief waarvan 1 niet paste, deze heb ik met winst verkochtbop MP. En een nieuwe wasmand.
  Totale Kosten €15,-

  En wijn zijn blij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent goed geslaagd Ilse!
  Wat kan je hier dan extra van genieten hè. Ook de kids hebben de smaak te pakken ;-)
  Ik geniet er ook zo van om heerlijk te struinen bij de kringloop of rommelmarkt. Mijn laatste aankoop was een zeehond/knuffel voor onze pup!
  Fijne middag toegewenst,

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te lezen! Ik heb afgelopen winter zo'n beetje mijn hele garderobe aangevuld vanuit de kringloopwinkel. Nou heb ik het geluk dat we hier in het dorp een mooie, nette kringloopwinkel hebben. Ik loop er vaak even binnen en heb er al veel gekocht, ook veel leuke kleine sinterklaaskadootjes. Ik heb twee van die leren jasjes gekocht, maar 4,50 is wel héél goedkoop! Ik heb er iets meer voor betaald. :-)
  Leuk om je blog weer eens te bezoeken, dat was lang geleden. Ik ga het weer vaker doen. Koken is niet echt mijn hobby, maar ik wil er toch meer aandacht aan besteden, vooral gezond koken.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb vorige week in totaal 10 champagne glazen gekocht totaal 1 euro. Verder ook nog een klein leren tasje en 2 kleine glaasjes welke ik nu gebruik als waxinelichtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed geslaagd joh!Hier vind ik bij de kringloop niet vaak iets, dus uiteindelijk kom ik er ook eigenlijk nooit meer... Het is dus meer iets geworden voor als we op vakantie zijn en dan kan er nooit veel gekocht worden omdat het anders op de terugweg niet in de auto past~

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi,wist niet dat je een blog had maar las het op ig!ben net zoals jij gek van de kringloop. Wat heb je leuke dingen gevonden en dat jasje is helemaal een koopje zeg!

  Mijn laatste kringloopvondst was een grote kunstdennengroen krans van ruim50cm doorsnede. (Voor d kerst dus al ff geleden)

  Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pfff ... dat is een poos geleden. Ik weet mij laatste aankopen niet meer. Die van jou zijn heel leuk en mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie stiften voor dochter en mooie mat zwarte schaal. Werk bij tweedehands winkel sinds kort. Leuk en gevaarlijk, ziet zoveel moois. mooie ouders voor bruiloft gevonden...En de familie raakt ook besmet...
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om al jullie reacties en koopjes te lezen! Liefs Ilse

  BeantwoordenVerwijderen