6 januari 2017

Bible Journaling #6

Wat werd ik verwend voor mijn verjaardag. Van mijn ouders kreeg ik een prachtige etui, gevuld met goede kleurpotloden...


Heerlijk om mee te werken in mijn bijbel, maar ook om mee te kleuren. 
In de herfst probeerde ik weer wat dingetjes uit buiten mijn comfortzone... ik schreef de tekst in een rondje en maakte er een krans met blaadjes langs. ik tekende mijn eerste diamant...waar ik niet helemaal tevreden mee was... maar vooruit... #niksisperfect


Bloemetjes... al langer wilde ik bloemen in/aan een letter vast proberen te maken... en dit keer deed ik het en wat vind ik dat leuk :)... Ik zal proberen de volgende keer een DIY te plaatsen over het maken van zo'n letter met bloemetjes erbij.. 


11 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd! Succes en zegen met journalen. Ik zie uit naar je werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi! Die potloden én die Biblejournaling!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De bovenste is erg mooi. Qua inhoud ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd hey! Ah, heerlijk, zulke mooie potloden. Gideon van ons is ondertussen 12 en heeft ook professionele potloden. Hij geniet er ook zo enorm van!
  Prachtig, die Bijbeljournaling van jou. Ik wil er ook altijd nog 'es aan beginnen (ai ai, dat klinkt nog niet overtuigend he, maar ik vind het superprachtig, alleen is de drempel toch best hoog op één of andere manier, en tja, er zijn ook n hoop andere dingen, die ik nog wil doen..)

  ps: En mooie teksten heb je gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk, ik heet ook Petra en onze oudste zoon heet ook Gideon :-) Hij is 9 jaar.

   Verwijderen
  2. Hahaha dat is zeker grappig dames! Leuk dat je zoon er zo mee bezig is Petra N!
   Liefs Ilse

   Verwijderen