
Recept Pindakoeken
trommel vol
110 gram boter
50 gram pindakaas
60 gram licht bruine Bas
1/2 zakje vanille suiker
150 gram bloem
5 gram bakpoeder
1 eigeel
1/2 eiwit
1 eetlepel poedersuiker
Snufje nootmuskaat
Snufje zout
Pinda's
Verwarm de oven voor op 180 graden
Mix de zachte boter en pindakaas tot een gladde massa.
Voeg dan de suiker, vanillesuiker, bloem, bakpoeder, het eigeel, nootmuskaat en een snufje zout toe en mix dit nog even een paar minuten.
Roer het 1/2 eiwit los met een eetlepel poedersuiker.
Rol balletjes (formaat golfbal) van het deeg en doop ze dan in het eimengsel en vervolgens in de pinda's.
Leg ze op de bakplaat en duw ze iets plat.
Bak ze in het midden van de oven gaar in 35 minuten
Eet smakelijk!
Verwarm de oven voor op 180 graden
Mix de zachte boter en pindakaas tot een gladde massa.
Voeg dan de suiker, vanillesuiker, bloem, bakpoeder, het eigeel, nootmuskaat en een snufje zout toe en mix dit nog even een paar minuten.
Roer het 1/2 eiwit los met een eetlepel poedersuiker.
Rol balletjes (formaat golfbal) van het deeg en doop ze dan in het eimengsel en vervolgens in de pinda's.
Leg ze op de bakplaat en duw ze iets plat.
Bak ze in het midden van de oven gaar in 35 minuten
Eet smakelijk!
Dat lijkt niet echt moeilijk. Dank je wel.
BeantwoordenVerwijderenHoi Parys
VerwijderenBesnkt voor je reactie en
Het klopt het is echt niet moeilijk!
Groetjes Ilse
Lijkt me lekker!
BeantwoordenVerwijderenProberen dus Ima! ;)
Verwijderen