Ik kocht in het verleden vaak een potje dille-honing dipsaus. Heerlijk spul... en ja je las 't goed...in het verleden. Tot ik ging experimenteren in de keuken. Fluitje van een cent om zelf te maken.
Heerlijk voor bij een stukje kaas, wat rauwkost, als dressing, maar zelfs om een stuk vis of kip in te marineren.... Erg veelzijdig dus.
Ik heb ondertussen een grote pot gemaakt en hij staat klaar voor het pakken! Zonder E-nummers en een stuk voordeliger dan die dure potjes in de supermarkt.
Recept Honing-Mosterd dipper met dille
1 potje
half bakje dille
4 eetlepels mosterd
4 eetlepels honing
peper en zout
2 theelepels citroensap
Alles goed door elkaar roeren en klaar!

oh ja, dat kan natuurlijk ook op brood ja... ik heb het een tijd veel gemaakt, maar nu is het heel lang geleden, toch maar weer eens doen!
BeantwoordenVerwijderenHallo Ilse,
BeantwoordenVerwijderenSinds een paar weken ben ik ook steeds meer op de biologische toer.
Ik vind steeds veel inspiratie op je blog, dank je wel hiervoor.
Bovenstaande saus zal mijn man vast lekker vinden, ga het eens proberen.
Groetjes en tot "ziens" Jenny