29 oktober 2013

Hebben jullie het al gemaakt???

Op de blog van Jacoline:
staat een heel simpel recept voor spijs.
Alleen de truc is hoe langer je het laat rijpen, 
hoe lekkerder het is!

Dus wil je ook je eigen gemaakte spijs gebruiken met de feestdagen? 
Maak het dan nu, dan ben je nog op tijd!





3 opmerkingen:

  1. Heb het nog niet gemaakt :-)
    Maar wat een super de super goed idee,
    en ook het RECEPT trouwens.
    Geweldig dat dit een variant is ZONDER SUIKER :-)
    DANKJEWEL!
    Hier heeft een mens iets aan :-)

    Hi Hi...
    en mijn DROOGAPPARAAT staat nog steeds NIET te drogen :-(
    Ik ga mijzelf nu beloven dat ik EERST ga DROGEN en daarna pas SPIJS mag maken :-)

    LIEFS, Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hmm jah ik ga het maken wel jammer dat het zo lang duurt voor het op zn lekkerste is :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmm! Dat ga ik binnenkort ook maken voor de kerststollen!! Bedankt voor het delen, ben erg benieuwd hoe het wordt :-) Groetjes, Marike

    BeantwoordenVerwijderen