25 november 2016

10 x Home Baked voor Sinterklaas


Dit jaar heb ik nog niks gebakken voor Sinterklaas. Nu is het natuurlijk nog geen sinterklaas, maar als ik iets via mijn blog wil delen, zal ik dat toch eerder moeten bakken. Dit jaar dus nog niet gedaan..Maar niet getreurd... Genoeg inspiratie te vinden op mijn blog.. Ik heb de 10 lekkerste recepten op een rij gezet voor jullie...En ik krijg er wel gelijk trek in .. Dus toch maar snel wat voor de Sint gaan bakken!



Ik hou zelf net van taai-taai, maar mijn mannen zijn er dol op! Dat is dus ook de reden dat ik het wel eens zelf maak.. 



Deze cake MOET ik ieder jaar van mijn collega's bakken. Leuk detail ik bak hem altijd na 5 december. Als ik van de restjes kruitnoten af wil. Mijn collega's helpen we daar graag vanaf ;).


Slechte foto, maar heerlijke taart... Speculaas en peren zijn natuurlijk ook een gweldige combi! Laat staan als je ze in een taart stopt :).



Een bonte Sinterklaas taart nodig? Zoek niet verder...hier is de taart die je nodig hebt... Alles kan je erin doen en hij is me toch lekker...of zou dat door de grote hoeveelheid suiker komen ... zo'n geschrokken smiley zou nu wel van pas komen ... ;)



Leuk om te maken en lekker om op te eten! Dus ik zou zeggen maken op een woensdagmiddag of zaterdagochtend. 



Nog een variant op taai-taai... want ja ze vinden het hier echt heel erg lekker :)



Een goed alternatief voor de klassieke zoetigheid voor 5 december. Een appeltaart met winterse twist. 



Hans lust echt geen spijs, maar ik ben dol op gevulde speculaas. Maar zo'n enorm gevaarte voor mezelf... nee daar begin ik niet meer aan. Dan bak ik graag deze variant.. Gevuld, maar niet met spijs... En stiekem mis je die spijs niet .. Hij is wat frisser, maar naar mijn mening zelfs lekkerder ;)



Vlaai is altijd goed... Een vlaaibodem, appelvulling en een speculaaskruimellaag erop... Wat heb je nog meer nodig?  ;)



Als laatste een appeltaart met veel noten, maar de bodem en de rand is van speculaas gemaakt... Hebben jullie al door dat ik dol ben op de combinatie van speculaas en appels! ;)... altijd goed dus :)


Ik hoop dat jullie wat met deze recepten kunnen en alvast veel bakplezier toegewenst!

2 opmerkingen:

  1. Oei, dat ziet er allemaal heerlijk uit! Ik krijg gelijk zin om te gaan bakken... maar welk recept eerst?!

    BeantwoordenVerwijderen