5 november 2016

Oosterse dressing

Afgelopen donderdag kwam het recept online voor Chinese Koolsalade. Daarbij hoort uiteraard ook een dressing. Deze dressing maak je met een paar in minuten en zoveel lekkerder dan een dressing uit een fles. Ik heb geen foto van de dressing... dus jullie me op mijn woord moeten geloven dat hij er was. Hoe je hem maakt ga ik uitleggen ;). 


Recept Oosterse dressing

3 eetlepels olie
1 eetlepels appelazijn
1 teentje knoflook
1 eetlepel dadelstroop
1 theelepel mosterd
1 theelepel gedroogd koriander
1/2 theelepel sesamolie
2 eetlepels sinaasappelsap
snuf zout

Doe alle ingrediënten in een schoon potje. 
Schud dit lang en hard, zodat alles goed opgelost is. 
Proef de dressing even en voeg evt nog 1 van de ingrediënten toe.
Het lekkerste is om hem een dag van tevoren te maken zodat alle smaken goed in elkaar trekken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen