6 december 2017

Kringloopschatten #10

Met enige regelmaat kom ik in diverse kringloopwinkels. Ik vind het altijd fijn om eventjes te kijken en als ik wat zoek, omdat dan daar te zoeken ;). De afgelopen tijd heb ik leuke dingen gevonden, kijken jullie mee?


Heel blij ben ik met mijn gewicht om mee te kunnen trainen, maar ook met het ouderwetse vorkje en het bruine bord. Beide zullen terug komen in foto's op mijn blog! Het woordenboek hierboven en hieronder, maar ook de liedbundel, ga ik gebruiken voor creatieve doelen, voor kaarten, voor handletteren, gewoon om lekker mee te experimenten!


Beide kindertijdschriften hebben de jongens gekregen in hun schoen van Sinterklaas, want ja die weet de kringloop ook te vinden ;).


Wat een vondst! Bovenstaande laarzen vond ik voor 6,50 bij de kringloop, ongedragen als je de zolen bekijkt, van leer... en mijn maat! Mijn eigen grijze laarzen waren echt op, maar vervangen vond ik een prijzige aangelegenheid en zomaar liep ik tegen deze laarzen aan. Je snapt die mochten mee voor dat geld :).

Jullie nog leuke dingen gekocht bij de kringloop?

7 opmerkingen:

 1. Leuk, leuk!!
  Als je eens in een grotere stad komt, is voor jou wat lastiger nu natuurlijk!! maar kijk dan eens of ze er een re-share van het leger des heils hebben.. Ik ben laatst in groningen geweest. Groot gaaf en heel veel kleding en schoenen/laarzen voor hele leuke prijsjes!! Kun je heerlijk rondneuzen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. groetjes Marieke WD

   Verwijderen
  2. Klinkt leuk en nee zit hier niet in de omgeving geloof ik.. zal dr eens op googlen

   Verwijderen
 2. Leuk, een kettlebell! Die heb ik hier nog niet zien liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was pas laatst weer in de kringloop.
  Daar hadden ze uitverkoop omdat ze gaan verhuizen halverwege deze maand.
  Ik heb gekocht: 2 cd-rom spelletjes, puzzel voor Naomi van Disney prinsessen, een klok voor in haar kamer ( we halen de batterijen uit, ze kan toch nog niet klok kijken )ook van Disney prinsessen en een puzzel van een winterlandschap voor mijzelf. Ik zie het namelijk voor mij tijdens de kerst: Naomi ligt 's middags een paar uur in bed en ik met koffie of thee lekker puzzelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke spulletjes, ik ga graag naar kringloopwinkels voor boeken en voor spullen voor mijn blog, zoals borden, bestek, theedoeken, stofjes etc. Heel erg leuk en ik wordt er altijd zo blij van als ik iets leuk vind. Wat een leuke laarzen trouwens, super fijn dat je die gevonden hebt!

  BeantwoordenVerwijderen