27 juni 2018

Tijdschrift Sestra Zomer, voor in de koffer

Voor in de koffer kopen wij altijd wat tijdschriften. Tijdschriften kopen we zelden hier en hebben ook geen abonnementen op tijdschriften dus dat voelt altijd als iets luxes om te hebben. Zo koopt mijn man graag een vakblad en het magazine Weet. De jongens zijn heel erg blij met duckies of een tijdschrift van Freek Vonk, ze lezen ook dankbaar mee met papa zijn tijdschriften ;). 

Voor mezelf vind ik het altijd wat lastiger. Veel bladen vind ik leuk, maar zijn niet christelijk. Niet erg, maar ineens blijkt er dan een groot katern te gaan over astrologie, of over allerlei uitjes die ik toch niet wil doen. Of er blijkt een porna verhaaltje in te zitten. En dan is het nog wat je wil.... sommige tijdschriften zijn voor jonge mama's (ben ik niet echt meer)... andere bladen voor wat oudere dames (tja ben ik ook nog niet)... Voor mijn gevoel hang ik er bij aardig wat tijdschriften tussenin. 


Van Sestra mocht ik hun tijdschrift eens lezen en wat een heerlijk tijdschrift. Geschreven vanuit hetzelfde kader, met dezelfde waarden en normen. Het sluit ook zeker aan op de vrouwen uit mijn leeftijdsgroep (30-40).


 Persoonlijk vind ik tijdschriften met veel afwisseling het prettigste. In dit Sestra tijdschrift vind je het allemaal, diepgaande verhalen, nieuwste mode, DIY's, recepten, intervieuws. Omdat het een zomer editie is is hij ook lekker dik en staat dus garant voor veel leesplezier. 
 

Ben je creatief? Dan kan je je lol op met dit blad. Diverse artikelen gaan over koken, creatief bezig zijn, maar ook hoe je je haar mooi opsteekt. 


Het thema "rustig aan" is goed toepasbaar voor mijn leven op het moment. In aardig wat artikelen heb ik tips gevonden om voor mezelf de rust te creëren die ik nodig heb. 

De Sestra Zomer is te koop bij de christelijke boekhandel voor 8.95 of bestel hem online


~het tijdschrift werd gesponsord door Sestra~

5 opmerkingen:

 1. Dat klinkt als een heel leuk tijdschrift. Best raar he, dat er zoveel tijdschriften zijn, maar je soms net niet kunt vinden wat je zoekt. Ik herken dat wel.
  groeten Anita Willems (Anita's dagboek)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie tip!!
  Heb je Daphnes Dairy wel eens geprobberd. Ook van alles wat, ziet er mooi en vrolijk uit, geen hele gekke onderwerpen, en daarna kan je m heerlijk verknippen voor labeltjes, kaarten enz....
  En creative letters, is dat niet wat voor jou?
  Groetjes, Marieke WD

  BeantwoordenVerwijderen