10 april 2017

Brunchgerecht: Poffertjes met blauwe bessen


Onze jongens zijn dol op poffertjes. Ik bak ze wel eens zelf, maar geregeld pak ik voor het gemak een kant en klaar pak uit de winkel. Die van de Lidl of die van Jan zijn erg lekker volgens de jongens. Omdat Pasen eraan komt,bedacht ik een heel simpel brunch gerechtje. Snel gemaakt en erg lekker. 


Ik nam een pak poffertjes, maar die kan je natuurlijk ook zelf bakken. De poffertjes bak ik altijd op in wat olie, waardoor ze nog meer op de echte lijken :). De poffertjes verdeelde ik op een bord, daar overheen verdeelde ik royaal wat blauwe bessen en wat honing. 


Simpel maar een erg lekker gerechtje voor de paasbrunch of gewoon eens als lekkere lunch. Hier hoorde ik niks tijdens het eten van deze poffertjes... Een goed teken :)... dat betekend dat het meer dan lekker is en er dus geen tijd is om te kletsen.. 

3 opmerkingen:

  1. Hmm! Zal Jesse ook erg lekker vinden, denk ik :-)

    http://vanonserf.nl/ ;-)

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij mij zijn ze er, dacht ik, niet zo dol op en lagen al een poosje in de vriezer. Toen er maar iets anders van gemaakt. Ik heb ze lekker opgewarmd in de pan met wat roomboter. Daarna legde ik ze op een bord en sneed per persoon een halve banaan in plakjes. Die legde ik tussen de poffertjes. Daarover heen goot ik ( au bain marie-) gesmolten pure chocolade en bestrooide dit met poedersuiker. Heerlijk en wel zo dat ik de vraag kreeg of we dat nog een keer gingen eten;))

    BeantwoordenVerwijderen